DJ na svatbu Tábor - Pelhřimov, 7.9.2019

Dobrý den, sháním DJ na naši svatbu, která se bude konat 7.9. v okrese Tábor. Chtěli bychom někoho, kdo nám zahraje na přání, má široký repertoár, a není pro něj problém občas během večera něco zorganizovat a moderovat (např. moderování Novomanželského kvízu apod), a někoho, kdo s námi vydrží déle než třeba do půlnoci :) Předem moc díky za nabídky! B.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jako jeden z posledních sezonních termínů mám tento ještě volný, takže bych Vám mohl nabídnout své služby. Více o nich se dočtete na mém webu. Vše ostatní už domluvíme později, stačí mě kontaktovat přes formulář na stránce Kontakt. Přeji krásný den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl své služby, přesně takové, jaké poptáváte. Moji aktuální nabídku najdete v interní poště. Doufám, že Vás i Vašeho nastávajícího zaujme. Přeji hezký den! Mirek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste mrknout na naše stránky viz níže. Z našeho týmu DJs si určitě vyberete. Samozřejmostí je, že se o nic nemusíte starat. Veškerou techniku přivezeme, místo ozvučíme, osvětlíme a také celou akci odmoderujeme. Pomůžeme také s výběrem her a večerního programu. Po vyplnění poptávky se Vám ozvu a probereme detaily. Za tým KV, Hanka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?