DJ na svatbu, 27.4.2019, Zábřeh, Šumperk a okolí

Ahoj :) Sháním DJ na svatbu - termín 27.4.2019. Místo hostiny Nemile okr. Šumperk. Jen na večerní zábavu, od cca 19 hod. Doporučíte? Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka odeslána :-). Přeji pohodové přípravy. DJ Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám nabídnu své služby dje a moderátora. Nabídku posílám do interní pošty. S přáním klidných příprav svatby Lukáš Mercl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Velice rád Vám svatbu odehraju jako DJ s občasnými živými vstupy. V případě zájmu zašlu nabídku
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, na Váš termín máme ještě volné kapacity. Poprosim Vas o vyplneni našeho poptavkoveho formuláře na webu,poté se s Vami spojí kolegyně a vytvoří Vám i cenovou kalkulaci přímo na míru .
Odpovědět
Profilova fotka
@jimmykate Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 27.04.2019 Vám na Vaší svatbě v Nemili rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Děkuji za nabídky, již jsme si vybrali :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?