DJ - Kutná Hora, Kolín a okolí

Dobrý den, poptáváme DJ na svatbu, která se koná 23.8.2025 ve stodole vzdálené 15 km od Kolína. Obřad je od 14. hodiny, na který máme domluveného houslistu, tudíž DJ tak od 16.-17. hodiny. Konec nedokážu říct, dokud se lidé budou bavit :-). Hledáme někoho, kdo dokáže i svatbu odmoderovat, hraje 80. léta až písničky po současnost, nehledáme techno. Prosím o zaslání cenové nabídky. Děkuji a případně se budeme těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jsem DJ a moderátor z Prahy a rád budu součástí Vašeho svatebního dne. Hraji hudbu od starých oldies až po dnešní hity, na své si přijdou všechny generace. Písničky na přání jsou samozřejmostí. Moderuji vše co je na svatbě potřeba. Budu se těšit na Vaší reakci a případně na setkání. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od natyba:

Dobrý den, poptáváme DJ na svatbu, která se kon…
@natyba Dobrý den, rád bych Vám nabídl své služby. jako DJ na svatbách působím již více jak 15 let. Hudebně jsem schopný zahrát vše od 60. let po součanost, vždy je to hlavně o tom, jak se se snoubenci domluvíme. Na požádání Vám mohu zaslat reference, popřípadě mě můžete kontaktovat na email pulpan.martin@gmail.com
Odpovědět
Dobrý den, děkuji všem, nicméně DJ jsme již našli. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?