DJ Ital, sháním recenze

Zdravím...;-)potřebovala bych poradit jestli nějaká z vás nemá zkušenosti s *Dj Ital*...? Uvažujeme,že by nám hrál na svatbě,ale nikde jsem na něj nenašla žádné recenze(krom jeho vlastních stránek).... Díky moc za odpověďi...;-)
Odpovědět
Nám na svatbě hrát bude. Samozřejmě záleží na očekávání každého. My jsem DJ Itala zažili jsme ho na svatbě našich přátel v červnu loňského roku a byl opravdu výborný. Žádný němí panák za pultem, ale sympaťák, který rozumí svému řemeslu, oslavu doprovází výbornou hudbou, celý večer bavil společnost vkusným moderováním, řekla bych, že roztančil i ty s menší chutí do tance... přiznám se, že když nám přátelé oznámili, že budou mít na svatbě DJ, byla jsem k tomu trošku skeptická, neuměla jsem si to představit, ale když jsem to zažila na vlastní kůži, myslím, že lépe zvolit nemohli. My máme svatbu v dubnu a dosud jsem neměla s panem Nešporem žádný problém, skvělá vstřícná domluva.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vemu Vaši otázku z druhé strany. Jako profesionál podnikající v tomto oboru od roku 1991 ( a jako student před rokem 1989 ) bych neměl důvěru v někoho, kdo vystupuje pod nějakou přezdívkou či zkratkou ( nemám-li osobní zkušenost ). Kostolnik
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?