DJ chce poslat mp3

Profilova fotka
Ahoj holky, vybrala jsem si k obřadu venku nějaké sklady od ThePianoGuys, ale můj DJ to chce poslat v mp3 formátu, to já ale neumím - jsem max. schopná si je pustit na youtube... nemáte nějaký návod jak to stáhnout? Jsem krapet zoufalá, svatba za rohem a hudba není :) Děkuju H.
Odpovědět
1
2
A to si to ten "DJ" neumí stáhnou sám, když mu pošlete link na Youtube? Ale pozor, kvalita z Ytb může být dosti nevalná.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeš to asi muset od někud stáhnout, buď "ilegálně" (například na uložto.cz) nebo legálně z iTunes. Nebo zadat do googlu a hledat, našla jsem například na Amazonu za 11 dolaru: https://www.amazon.com/Piano-Guys/dp/...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a teď koukám, že tam jdou i skladby koupit zvlášť, tak pokud chceš jen pár, možná se to vyplatí více.
Odpovědět
Profilova fotka
@idjin To bylo teda taky první, co mě napadlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem právě dost zklamaná, myslela jsem, že to je jeho práce... ale asi jsem byla naivní nebo náročná... díky moc, zkusím mrknout na ten amazon, moc v tom nefičím :) Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@h76 Je to jeho práce, ano. Pokud to nemáte a sama mu je nechcete iniciativně poslat, tak si je má obstarat sám, pokud mu pošlete aspoň odkaz nebo znění skladby.
Odpovědět
Profilova fotka
Dostal ode mě přesné a celé názvy skladeb, ale chce poslat mp3... prý abych měla jistotu, že budu mít to, co přesně chci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne to prijde jako nyst cukrarce suroviny nebo kvetinarce kytky aby jsi dostala to co chces. Co kdyby jsi chtela 200 songu? To mu je taky musis stahnout a poslat? To pak nepotrebujes DJe
Odpovědět
Profilova fotka
Tak toto ani nekomentuji, protoze by se mi "splasila slovni zasoba". Reprobedny chce dany umelec rovnez zajistit? Ale ted vazne. Presne kvuli tomuhle si najimate DJe. Jestlize neni schopen, nebo ochoten zajistit tuto podotykam naprosto stardardni svatebni hudbu sam tak je to na povazenou...
Odpovědět
Profilova fotka
@h76 Obstarávat Dj hudbu? Nemá ji náhodou obstarat on vám a proto jste si ho najali? :-D
Odpovědět
Za nás toto řešil Dj, maximálně jsme dodali naši představu jaké písničky nebo žánr chceme a zbytek řeší Dj. Co nemá sám, tak si obstará aby měl na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju za informace, ja si prave nebyla jista kdo to ma resit, je to moje prvni svatba... jo, je neridic, takze ho po akci povezeme domu s celou vybavou... taky se mi to nelibi, ale nemohla jsem nikoho sehnat a pak mi sestra meho snoubence dohodila tady toho. Je to slozitejsi... ten Amazon dobry, jen mi to nechce akceptovat kartu na placeni, nerozumim tomu. Ale mam novou, tak mozna nemam povolene platby pres net :(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@h76 Já měla taky k obřadu hudbu od Piano Guys a stáhla jsem ji normálně z ulozto.cz zadarmo a kvalito dobrá. Jakou píseň máš vybranou?
Odpovědět
Co takle to udělat naopak, ať on to stáhne a pak Vám pošle jestli to je ono :D Když chce mít teda jistotu.. podle mě je jen lenivý.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tam jsem se jeste nestihla podivat... potrebuju Craig Armstrong - Glasgow love theme, Christina Perri - A thousand years, Bruno Mars - Just the way you are = vsecko ve verzi od thepianoguys a pak na prvni tanec David Bowie Thursday's Child a tanec s rodici James Brown a Pavarotti It's a man World... nic z toho pry nema :(
Odpovědět
Profilova fotka
@h76 Na ulozto najdete skoro vše. A za druhé, vy mu platíte za hudbu. Přece nebudete platit navíc, za to, abyste stáhla nějaké písničky?
Odpovědět
Profilova fotka
@tanulinkaaa Mrknu tam vecer, dekuju. Ja jsem normalne docela na dodavatele prisna, ale jak je to pres rodinu, tak mi ten remen z ruky vypadne :) Ted si rikam co to bude za dj, tak si radsi tu dulezitou hudbu najdu sama a budu doufat, ze to pak aspon dobre pusti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednim slovem... neuveritelne... ale asi nema cenu 15 dni pred svatbou hrimat na neprofesionalitu (to je jasna vec). Drzim Vam palce ze se hudba nakonec povede. Pokud budete potrebovat pomoct, poslete mi PM ja Vam to pripravim a poslu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to nějak zvládla, děkuji moc za rady i nabídnutou pomoc (mobishow), už to můžu pustit z hlavy :)
Odpovědět
Profilova fotka
hele já to taky neumím ;-) tak řekni snoubenci ;-) at má aspon nějakou další svatební aktivitu :-D určitě za celou dobu pořádně nic neudělal .... já to taky řekla chlapovi
Odpovědět
Profilova fotka
@chzuzka jaj, to bych tomu dala, můj na tyhle "novoty" moc není :) Co se týče věcí okolo pc, netu, sítě atd. jsem doma označována jako "velký vezír" já :) A ano, máš pravdu, zatím pro svatbu nic neudělal, ale mě to tak baví, že mu to nemám za zlé a navíc - on to skoro celé zaplatí, tak to beru jako můj přínos :)
Odpovědět
Profilova fotka
@h76 no tak to doufám že se ti to povede :-) mě to taky nevadilo všechno zařizovat :-) ale s takovými věcmi jako stáhnout písničky a vytvoření pozvánek se zapojil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chzuzka Jj, už jsem to stáhla... stálo mě to dost času, ale co už... aspoň budu mít jistotu, že to je v pořádku, ty moje songy :) Pozvánky jste si dělali sami? Já vybrala na Kyoprint, jsou moc hezké...
Odpovědět
Profilova fotka
Když tak koukám, jak se do toho DJe všichni naváží, tak i když já osobně si také všechnu muziku sháním sám, pokusím se Vám nabídnout alespoň jiný pohled na věc... Pokud jsem četl pozorně, nikde nevěsta nepíše jakou mají dohodu... Takže klidně se mohlo stát, že DJ řekl, že chce 10.000 Kč, ale nevěsta mu mohla říct, jestli by nešla nějaká sleva.. tak řekl.. ale ano... šla... bude to o 1000Kč levnější, pokud mi pošlete hudbu na obřad v MP3 :-) ... Nevěsta napsala, že to je někdo přes rodinu... tak to taky mohlo být celé zdarma.. nebo za 2000,-.. pak se není čemu divit... Není dj jako DJ... Třeba to tak nebylo, třeba to bylo úplně jinak... Každopádně mi přijde nevhodné, když nikdo nevíme jak to bylo celé doopravdy (kromě nevěsty), ho hned odsuzovat... Obzvlášť od kolegů DJs, kteří sami moc dobře vědí, jaká je někdy domluva... Hezký den všem! :) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nainstaluj Mozilla Firefox (http://www.mozilla.cz/stahnout/firefox/) a do ní doinstaluj doplněk s názvem (Download YouTube Videos), V prohlížeči se ti pak v Youtube ukáže u každého video tlačítka "Download", které ti uloží video do MP3 souboru. Vyzkoušeno, spolehlivě funguje.
Odpovědět
Profilova fotka
@djmech Pane, dj je pres rodinu, ale i tak bude stát 7000. Na nicem jsme se nedohodli, proste mi to rekl :) Plus chce odvezt i s aparaturou v noci domu :) Vase teorie je v tomto pripade mimo misu.
Odpovědět
Profilova fotka
@h76 v tom případě bych si vybral jiného dje...takového, který si muziku obstará (může MP3 poslat ke kontrole zda je to opravdu ona píseň) a ktery přijede i odjede sám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zajistenisvateblitomysl To se máte čím chlubit...teda pokud zajišťujete svatby v Litomyšli, jak zní Vaše přezdívka...
Odpovědět
Profilova fotka
@kv_production ??? My se něčím chlubíme ? Tazatelka chtěla poradit , tak obecně reaguji na obecný dotaz, když má průšvih. Alespoň jsme jí něco poradili, ale Vaší rady jsem si nevšimla :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@zajistenisvateblitomysl Na celý tento problém je jediná rada, propustit DJ-je, který chce po svém klientovi poslat nějaké mp3. Takové to stáhněte si Youtube, Ulož.to a podobných "zdrojů", to je nejhorší věc, jakou můžete udělat. Víceméně veškerá hudba se dá koupit (a má se koupit), případně lze použít služby jako spotify, itunes, google play apod. Jednak máte vše legální a jednak máte jistotu dobré kvality dané skladby.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?