DJ 25.7.2015, okolí Říčan

Sháníme DJ, který by nám hrál / moderoval během svatební party, cca od 16:00 do 3:00. Pokud máte ještě volný tento termín, budu se těšit na Vaše nabídky. Očekávaný počet hostů je cca 35, byli bychom rádi i za zajištění zajímavého osvětlení. Moc děkuji! Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslána nabídka interní poštou. S pozdravem a přáním příjemně strávených svátků. Petra Balatá za tým Uni - Dj´s.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den rád bych vám nabídnul své služby a zpříjemnil váš velký den.Mám světelnou profi sestavu takže by jste byli určitě nadmíru spokojeni nejen s osvětlením.Více zasílám do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, zasilam Vam take svoji nabidku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Já mám také volný termín a mohu Vám nabídnout mé služby. Navíc to k Vám nemám daleko. Bylo by mi potěšením Vám dělat svatební zábavu,samozřejmě včetně osvětlení. Posílám zprávu do IP. Přeji Vám pěkný den. Jirka Votava - DJ Goro
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám IP, S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
@petranettie Odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?