Co říkáte na tento výběr hudby k oltáři?

Holky, co říkáte na tento výběr hudby k oltáři:Nella fantasia- Moricone, You raise me up- J. Groban, Air- J.S.Bach. Hodí se? Vše zahrané na klávesy. První-náš odchod, druhá můj příchod, třetí blahopřání a kulisa při obřadu. Děkuji za všechny názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Jako DJovi se mi tato volba líbí :) A máte mé doporučení :) Přeji vydařenou svatbu!
Odpovědět
Hodí se cokoliv, co se líbí vám a jde to k tomu, jakou svatbu chcete mít :-) myslím, že až na zcela jasné výjimky neexistuje nevhodný výběr hudby ;-) Vyberte si podle sebe a ne podle toho, co se líbí většině na beremku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, urcite, pokud se VAM skladby libi, tak je to urcite skvela volba. Neni lepsiho vyberu na VASI svatbu, nez toho, ktery udelate SAMA :). Preji krasnou svatbu! Akorat skladeb muzete mit klidne vice..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, výběr hodnotím kladně, ale přiklonil bych se k názoru, že Vám to nebude stačit. Nevím, kolik budete mít hostů, ale blahopřání se může protáhnout daleko přes stopáž jedné skladby. Navíc je zvykem nějakou vhodnou instrumentální skladbou podbarvit i projev oddávajícího a poté ceremoniál výměny prstýnků, prvního manželského polibku a přípitku. Hezkou svatbu přeji! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?