Cena svatebního DJ v Ostravě

Profilova fotka
Ahoj holky chci se zeptat nemám vůbec představu o cenách DJ na svatbě, budu ráda za Vaše informace. Konkrétně se mi jedná o Ostravu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme Dj z weddingdjs a bude nás stát 12k. Ale jinak běžná cena někoho místního je kolem 7k.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenicka90 Dobrý den, opět si dovolím odpovědět i já. A to tak, že NELZE určit jakousi paušální cenu, protože v ceně DJe by se alespoň v ideálním případě měla odrážet úroveň služeb. Jsou DJové co přijedou osobním autem, vytáhnou 2 čínské bedny, maják z traktoru, sednou si za notebook s Youtube a chtějí peníze - takovým bych nedal ani 3.000,- a pak jsou zde takoví co to dělají po vše stránkách poctivě a tam se může cena šplhat přes 10 tisíc. Potíž je v tom, že zejména ti méně kvalitní "kolegové" nešetří při své prezentaci termíny: profi, kvalitní, zkušený, prověřený apod...ono, klávesnice a narušené ego neznají hranic! Čili zde platí více než jinde - 2x měř, jednou řež! Přeji Vám při výběru šťastnou ruku a pokud máte zájem, tak se ozvěte! Hezký den S hudebními pozdravy ♪♫ DJ Jiří Halák
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně souhlasím s panem Halákem, jsem znechucen prezentací některých Djů opravdu neznají hranice soudnosti.Už zase budou padat výroky jako že my víme kolik stojí Dj, nebo cena běžného Dj stojí tolik a tolik,takové nesmysly co lidí vyplodí ,a hlavně ti kteří hudbě nerozumí.
Odpovědět
Vážené nevěsty, pravda je jako vždy někde uprostřed. Jsou špatní DJové, kteří si myslí, že stačí pouštět písničky a to je vše. Jsou i dobří DJové, kteří splní všechny požadavky, které mají svatebčané. Jsou také DJové, kteří to dělají s láskou, protože je to baví a jsou i takoví, kteří to dělají jako kšeft, aby co nejvíc vydělali. Je to jako ve všem a všude, nehledejte žádné vyjimky. Každý z nich si vždy bude chtít zdůvodnit přesně to, co dělá on. Pro 95% z nich je to jen prachobyčejný kšeft. A může vám jakkoliv zdůvodňovat, že právě on je ten nejpoctivější, který neobírá klientelu, protože hraje rád a ne pro peníze. Chci tím jen říci, že ne všichni nejlacinější jsou nejhorší a zároveň zdaleka ne všichni nejdražší jsou ti nejlepší !!! Takže pozor na výběr, ten nejlepší je jako ve všem někde ve zlatém středu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, souhlasím na půl s p. Halákem a taky janabouskova. Vyšší cena se nemusí vždy rovna vyšší kvalitě. Záleží na délce produkce, ale za 8 hodin se světly by cenové rozmezí DJ s kvalitním vercajkem mohl být od 6500 Kč. Někdy mě velice zaráží, že někteří DJ si berou víc jak kvalitní živá kapela. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stistko_music Dobrý den , líbí se mi Váše připomínka že Dj si bere víc než hudební skupina. My jsme si vybrali duo které nás stojí 8000kč za 8 hodin na akci, každá další hodina 1500kč. Jejich prezentace na webu a Fc je perfektní a tím pádem jsme se byli osobně na ně podívat a velice mile nás překvapili. Když jsme se zeptali proč nehrají za více peněz odpověd byla že tady v okresech Karviná- Frýdek, Ostrava prostě lidé nedají víc peněz ani za opravdu dobrou hudbu a hlavně většina lidí vůbec hudbě nerozumí, a tpohle duo má přes 80 akcí za rok. Lidé a to většina nepoznají jestli ten zpěvák zpívá pod tonem nebo zpěvačka falešně.To je problém dnešní doby, potom hrají průměrné kapely za par peněz a ty výborné nebo řekněme poslouchatelné nemůžou s cenou výše. Tady se mi nabízelo snad 8 kapel, malých, větších ale hrůza jejich prezentace na webu , facebooku, podbizivé kecy a realita je uplně někde jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
@janabouskova Pro 95% z nich je to jen prachobyčejný kšeft. Vždy je to pro ně prachobyčejný kšeft pokud se tím neživí a penízky dostanou na ruku nezdaněné co??? Pro ty co mají licenci neboli živnost je to práce a mají uplně jine povinosti atd . I tady je rozdíl, ale jak píšete není Dj jako Dj - souhlas a vždy to ale tak bude
Odpovědět
Profilova fotka
@lenicka90 já budu mít Patrika Máchu. 4500 kč od 17 do půlnoci myslím říkal.
Odpovědět
@pennya A přesně jak se píše víše, stačí se kouknout na jeho stránky do fotogalerie. Světla 0, dvě levné bedny, 1 behringer pult, čínský mikrofon a jeden notebook. Záleží kdo má jaké nároky. Já zkusila něco lepšího a už bych neměnila. Někomu stačí jet na svatbu v Trabantovi a někdo raději v Marcedesu, ale od toho se odvíjí i cena.
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsem si dle recenzí vyhlídla někoho jiného ale skoro rok dopředu bylo plno..Byli jsme ho omrknout na jedné akci, viděli tu sestavu, ukazoval nám co má, přišlo mi to v pohodě. Nepoznám levný bedny :-D Srovnávat nemám s čím tak snad to bude v pohodě. je to jen do menší místnosti pro 30 lidí tak to bude snad stačit :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. máme přijatelné ceny ikdyž nejsme dj zatím přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@keron dobrý večer,nevím kde jste přišli na čínské bedny a mix beringer,ale budiš,když už chcete šířit fámy , tak se přesvěčte doopravdy co člověk používá. V dnešní době někdo dá na stránky,ale papír a internet snese vše.Sám dělám akce už od roku 2001 a nikdy jsem nepotřeboval stránky na to abych měl akce.Mám základní stránky ,jenom pro základní informace,ale jinak za mě je to zbytečná věc protože i tak každý rok odehraji na 40 svateb,20 narozeninových oslav,5 plesů,5 jarmarků a 2 x dětský den,4x sportovní odpoledne a je to díky tomu,že jsou lidé spokojeni a dělám svou práci srdcem a s kvalitním vybavením a už 17 let se na mě obracejí.. Jak tak někdy čtu tady ty příspěvky,tak se nestačím divit.DJ si bere tolik a ten tolik a ten hraje na konzoli,ten pouští muziku z noťasu,z tabletu,ten nevylezl ani od stolu co přišel atd.Někdy to tady píšou i jak si říkají velcí DJ na které nikdo nemá a těm bych doporučil si zamést před svým prahem. Já osobně to mám jako koníčka a neživím se tím a proto jsem schopen dávat lidové ceny a kolegové,kteří se tím živí někdy neví doopravdy co by chtěli a tak cenu navyšujou ,ale když se najdou tací co je zaplatí tak proč né.Taky jsem toho názoru ,že drahý DJ nemusí být kvalitní DJ.Samozřejmě se potom není čemu divit že všichni remcají a brblají ten kazí ceny a podobné bláboly.Je to jako všude jinde v podnikání - konkurence.Všem nevěstám doporučuji ,aby si pečlivě vybírali své dj a kapely na svůj velký den.Nemůžu sice mluvit za všechny kolegy DJ a kapely tady na Beremku,ale myslím si,že když si vyberete nás snabídky profíků,tak nešlápnete vedle.Všem fajn večer přeje Patrik ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 01.09.2018 Vám na Vaší svatbě v Ostravě rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vedle kvalitní hudební produkce pro všechny generace nabízím také kompletní servis včetně svatební zábavy a moderování celého večera. Více informací Vám zasílám do interní pošty zde na portále. Radim Kapica
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?