Zkažené vztahy

Tento příspěvek se sem asi nehodí,ale chci vědět něčí názor. Před svatbou byly moje i manželovy vztahy k mým rodičům výborné. Ale...manžel na naši svatbu pozval svého nejlepšího kamaráda,říkejme mu třeba Pavel. V tom by nebyl problém,jenže Pavel a moje máma si padli do oka. Celou svatbu se kolem sebe motali,a aby to nebylo nápadné,Pavel se bavil i s mým tátou. K půlnoci už byli všichni tři dost opilý,měli trapný dvojsmyslný řeči,a nám tu svatbu tím vlastně ukončili,jsme to nemohli poslouchat tak jsme to ukončili a šli domů. Po svatbě začal běžný život,Pavel se mému muži obhájil tím že se jen bavili,a nic víc,dělal ze sebe dál nejlepšího kamaráda.Přitom mého manžela u mojí mámy pomlouval. Mě se to moc nezdálo,a po pár týdnech jsem se dozvěděla,že Pavel to s mojí mámou táhne,a aby to nebylo nápadné,tak se Pavel skamarádil s mým tátou,aby ho měl rád a neměl podezření, jezdí k našim i na návštěvy.Pavel chtěl abych já i můj muž o tom nevěděli,ale nejsme blbý. I můj manžel pochopil jak ho jeho kamarád podrazil. Dospělo to tak že naši lžou nám,když něco řeknu tak to ještě naschvál stáčí na mého muže,pomlouvají ho,najednou je on ten špatný,a Pavel kterýho znají jen chvíli tak ten je nejlepší na světě. Ještě táta se vzteká že je jejich věc s kým se stýkají,asi mu přijde normální že oni 50 letí se stýkají s 20 letým kamarádem mého muže,za našima zádama,a kdyby věděl že mu chrápe Pavel s jeho ženou...teď jsme zrovna v rozhádané pozici,oni se pořád slejzají s Pavlem,můj manžel se na Pavla vykašlal,a teď už i řekl že končí s mými rodiči. Já samozřejmě stojím při manželovi,to co dělají naši je hnusný,ale nevím jak se zachovat,jestli se s rodiči stýkat,nebo ne? O vánocích dali přednost Pavlovi přede mnou,před jejich vlastní dcerou. Jak byste se zachovali vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle asi hodně bolí :o( Na to nevím co já bych poradila. Asi dát tomu čas a nesnažit se to rodičům vysvětlovat, protože si myslím, že oni stejně nebudou chtít tohle slyšet a možná by to ještě více zhoršilo vaše vztahy. Třeba to časem všechno praskne. - Uvidíš. Držím palce a nebuď smutná. Máš přeci svého manžela, který tě miluje:o)
Odpovědět
Já hlavně moc nechápu, proč se toho zucastnite. Chápu, že je to problém, ale je to věc těch tří, jak si to vyřeší, ne vaše. Neplette se do toho, nebo budete ti nejhorší. Rodiči se stykejte jakoby nic, o Pavlovi se s nimi vůbec nebavte. Nemůžete s jistotou vědět, co mezi nimi je, tak to nechte na nich...
Odpovědět
@verunkajsemja Taky vubec nechapu, proc se do toho vy s manzelem motate. To, co delaji tvoji rodice je jejich vec, to, co dela Pavel je jeho vec. S Pavlem se nemusite bavit a v tomto pripade bych se s nim ani nebavila, ale s rodici se normalne stykejte a Pavla nereste.
Odpovědět
Mám stejný názor jako holky. Stýkejte se s rodiči dále, je to jen jejich blbost, že se s Pavlem stýkají a dělají co dělají. Já myslím , že už jste jim k tomu řekli více neź dost a dále už je to jen na nich. Ono se to časem stejně všechno ukáže jak to je. Vy už do toho nezasahujte, neničte si kvůli tomu vztah s rodiči.
Odpovědět
Vam se to rekne,ale jak by bylo vam,kdyby vam vase vlastni rodice lhali,a davali prednost cizimu pred vami,a navic o vanocich? Navic se uz v okoli rika ze manzeluv kamarad chrape s jeho tchyni,si nedokazete predstavit co je to za ostudu.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja pak nepis o názor ostatních když ho nechces slyšet. ..mam stejný názor: nemotat se do toho....at si to vyresi mezi sebou. ..i kdyz jsou to tvoji rodice tak to vas problém fakt není. ..a tim ze se do toho budete plest můžete si pokazit i svuj vztah :) největší blbost je delat si neco z reci v okoli - lidi drbou hrozne radi...tesi je ze i ostatní maji problémy. .tohle bych neresila vubec
Odpovědět
@verunkajsemja Na pomluvy se vykasli, to je fakt to poslední. Snažte se s rodiči vycházet a do ničeho se neplette nebo to nakonec odnesete nejvíc. Nechte to být, nejspíš to nebude mít dlouhého trvání. Upřímně, vy (a obecně děti) nejsou od toho, aby řešili a zachraňovali vztah rodičů.
Odpovědět
tak můj názor je trochu jiný než ostatních.. tedy souhlasím s tím, určitě se do toho neplést, ale na druhou stranu nějak jim vycházet vstříc - ani náhodou. Pokud odmítli vaši vánoční návštěvu s tím, že tam mají cizího člověka - řekla bych jim, že až se budou chtít stavit, rádi je uvidíte a nechala bych to na nich, až jim dojde, že jste pro ně vy důležití, tak se ozvou. Sama bych kontakt nevyvolávala - jako zavolat jak se mají a tak, proč? ať zavolají oni první. návštěva - ok, ať se klidně kdykoli staví. Nebo ať oni zavolají, ať se stavíte atd.. ne se vnucovat a držet dobré vztahy, když o to nemají zájem. S pomluvama bych si nedělala hlavu, je to nepříjemné a štve to, ale nic nenaděláš.. do jejich vztahu bych se vůbec nepletla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?