Svatební outfit - názory

Ahoj holky, zítra jdeme s přítelem na svatbu jako svatebčané. Nedalo mi to a rozhodla jsem se, že prostě musím sladit naše outfity. Takže přítel jde v tmavě šedém obleku, světle šedé košili a korálové kravatě. Přičemž já budu mít korálové šaty, možná s lehce neonovým zářivým podtónem. Nicméně mě hlavně zajímá co říkáte na kombinaci kravaty, košile a obleku. Jestli to spolu vypadá dobře, já příteli tvrdila, že je to super a jaký je celkový dojem z již sladěných outfitů jako páru. Jinak nepředpokládám, že by byla večer či v noci až pojedeme domů extra zima, ale uvažuji o černém ležérním jakoby semišovém sáčku. Možná se na první pohled k šatům nehodí, ale řekla bych, že outfitu dodává šmrnc, mladistvost a hlavně to nepůsobí tak strojeně a škrobeně jako klasické sako. Kabelka je snad o.k. Těším se na vaše názory :-)
Odpovědět
Ja musim rict, ze mne se to libi. Jen asi fotak u te druhe fotky poupravil barvy,ze? Sako totiz vypada spis cerne. Ale to sedive sacko se svetlesedivou kosili vypada bombove. Myslim, ze vam to bude moc moc sluset.
Odpovědět
@matuskova22 Ano, reálná barva saka je ta z první fotky :-) Děkuji moc :-)
Odpovědět
@lucieem Košile a kravata se spolu tlučou barvou i strukturou. Volila bych bílou košili. Zmatená z jiné diskuze jen doufám, že košile bude mít dlouhý rukáv. :-D
Odpovědět
@lucieem volila bych bílou košili, tato je jako do práce
Odpovědět
@stastnevdana Je to pro mladého kluka, žádný čtyřicátník, takže myslím, že trocha "jiskry a šťávy" je určitě na místě :) snoubenci jsou také mladí, takže myslím, že bude fajn, když se to ponese v mladistvém duchu i co se týká oblékání. Svěží vítr je myslím potřeba :) ... navíc jsem chtěla něco ne úplně okoukaného, bílou košili by k tomu vzal každý, já chtěla spíš překvapit, právě si pohrát s materiály, barevnými variacemi, pozvednout to na "fashion a trendy" kousek. Bílá košile + matná kravata = zapadnutí do nudného šedého průměru, což je něco co určitě nechci :-)
Odpovědět
@majanax Bílá byla v záloze, ale přijde mi to "nudné", prvoplánové a očekávané :-( chybí tomu nápad, osobitost, šmrnc, snaha zkoušet kombinace, přemýšlet a doslova si hrát s módou :-)
Odpovědět
@lucieem Záměr chápu a chválím, tvůj outfit se mi moc líbí. Ale pokud člověk nemá v malíčku poslední trendy v pánské módě, je lepší neexperimentovat a vsadit na více klasickou kombinaci. Tohle každopádně není úplně dobrá cesta, je to takové splácané, amatérské a až moc násilně laděné k tobě. Co takhle zkusit spíš nějakou zajímavou kombinaci vzorů na kravatě a kapesníčku, případně košili, brož do klopy, nebo vzorované ponožky? Zní to sice divoce, ale musím říct, že když se to umí, má to fakt šmrnc a je to sexy. I když teď čtu, že jdete na svatbu už zítra, takže už asi není čas celkově měnit přítelův šatník. :-) V tom případě buď bílou košili, nebo třeba proužek, a zkusit vzít kapesníček, jestli má. Každopádně kombinace pracovní košile a kravaty na ples není ideální. Jinak ještě k ladění - důležité je ladit k sobě stylově, barvy by se neměly tlouct, ale mít stejné odstíny na větších plochách může působit až moc křečovitě.
Odpovědět
Urputné ladění se tomu říká
Odpovědět
@stastnevdana No velké změny už nestihneme, něco ale ano. Každopádně díky za tipy pro příště. :-)
Odpovědět
@zorro4 Tak s partnerem ladím vyloženě jen díky jeho kravatě, kdyby měl jinou, tak jsme každý pes jiná ves... takže jako urputné bych to tak úplně neviděla. Hlavně jak jinak chceš jeho outfit sladit s mým. Vždycky tam bude košile, kalhoty, sako, kravata versus... šaty, popř. sáčko či bolerko, kabelka. Pořád se bude točit dokola totéž. Na tom se nic nového na sladění vymyslet nedá. Leda košile, ale korálová košile by u něj určitě neuspěla, navíc mi to přijde tím, že by to byla větší plocha...tentokrát opravdu na sílu. Proto jsem zvolila kombinaci. Můj hlavní oděv.... jeho doplněk. Navíc nedělám si iluze, nepochybuji o tom, že kravatu při nejbližší příležitosti sundá :-D ... ne kvůli barvě, ale kvůli komfortu a pohodlí :-)
Odpovědět
@lucieem Kombinace přítele se mi nelíbí, barevně mi to přijde takové ponuře násilné. Světle šedá košile s tmavošedým oblekem mi nijak inovativní, módní ani svěží nepřijde. Je to takové 90' disco. Neon byl zpět v "módě" (schválně dávám uvozovky, neb mám na mysli módu blogerskou) cca před třemi lety. Ale co do neočekávanosti, to zas jo. Abych nebyla nekonstruktivní, košili bych dala bílou a z kravaty udělala kapesníček do klopy.
Odpovědět
Profilova fotka
To partnerovi nevadí, že musí nosit co řekneš?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
myslím že to moc řešíte ..... prostě si oblečte co chcete .... moc nechápu proč se tu přidávají takovéhle příspěvky :-D ptala jses na názer a holky řekli že bílá košile by byla lepší a stejně se ti víc líbi jak sis to udělala tak ses nemusela ani ptát ;-) jinak mě se to líbí ;-) ale já teda modu vůbec neřeším ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?