Svatba bez rodiny, byli jste na tom stejně?

Profilova fotka
Ahoj holky,tak včera jsem se dozvěděla že budu mít svatbu asi úplně bez rodiny..Mamka mi umřela před 4 rokama,babičky a dědečky už nemám a jediný kdo mi zbyl tedy můj otec mi včera oznámil,že na svatební hostinu vůbec nepůjde a že jestli půjde na svatbu,tak to si ještě rozmyslí...přitom máme svatbu ve městě kde všichni bydlíme..byli jste nebo jste na tom stejně?...docela to zamrzelo..
Odpovědět
Mě jde z rodiny na svatbu teta, sestřenka s manželem a malým a to je všechno. Život je občas boj....
Odpovědět
z mé strany taky prakticky nikdo nebude, bratr nedostane dovolenou, máma ještě neví (kvůli cestování), táta teď nedávno náhle zemřel, z prarodičů už taky nikdo není, dorazí jen sestra s manželem. Tak si zvu aspoň ještě kamarádku... Někdy by si člověk něco přál a prostě to nejde. Nebudu se trápit něčím, co nejde změnit...
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla na svatbě jen bratra s přítelkyní a babičku. S otcem se nikdo nebavíme a máma umřela když sem byla dítě. Tak sem se místo rodiny obklopila kamarády. K oltáři mě vedl bratr, ale myslím, že můžete jít sama nebo poprosit svědka či nějakého kamaráda. Musíte si říct, když nechce tak nechce a nelámat sis tím zbytečně hlavu. Svatba má být jeden z nejkrásnějších dní v životě tak si ho nenechejte nikým pokazit.
Odpovědět
Profilova fotka
já to mám podobně jen s tím že já ještě všechny členy rodiny mám ale nějak sme se nepohodli jako kolikrát před tím ale ted už to u mě přeteklo jak se říká a nebude na mé svatbě z rodiny skoro nikdo matka v den mé svatby odjíždí na dovolenou a to mi chtěl aještě vzít děti sebou abych si prý užívala sestra nejde protože se jí nelíbí lidé na mé svatbě otce sem kontaktovala ale ten už se neozval takže na mé svatbě bude jen teta a děda s abbičkou a to možná řeším hodně otázku kdo mě povede to je jediný co mě ted už trápí hodně sem si to obrečela a ted už sem povznesená nad TZV rodinou.-)
Odpovědět
Profilova fotka
@holeckovaz my jsme na obřadě měli jen tchyni, naši dojeli až po obřadě dali si jen kafe a zas jeli domů. Ani sestry jsem na svatbě neměla, protože celá rodina je dohádaná. Přesto jsem si svatbu užila, lepší než aby se to tady hádalo ;-) nebuď smutná, vdáš se i bez táty. Ale chápu, že Tě to mrzí.
Odpovědět
Profilova fotka
noo..koukám holky že vaše tzv. rodiny jsou stejné jako ta moje...stojí za prd..taky jsem si to obrečela,ale teď už to mám pod palcem..hlavní je,že tam budu já a můj nastávající :-D ..kdybych mohla,udělám si svatbu jen já,on a dva svědci ale jelikož má přítel docela velkou rodinu tak to bude větší svatba než jen o 4 lidech...dokonce jsem se teď dostala do takového stádia po tátovo výmluvách proč nemůže jít že bych mu i to oznámení nejradši poslala poštou... :-D
Odpovědět
My máme svatbu bez rodiny dobrovolně. Moji rodiče jsou rozvedení, nemůžou být v jedné místnostni, moje mamka si nesedí s rodiči od ženicha, babičky nám řekly, ať žádné oslavy neděláme, že je to zbytečné, ženichovi rodiče nám řekli, že svatba vůbec je zbytečná... Tak jsme se rozhodli udělat svatbu jen s pár přáteli...
Odpovědět
No u nás to taky dopadne tak, že budeme bez rodiny dobrovolně a s největší pravděpodobností se rodiny o svatbě dozvědí až posléze :-D Tak si to užijem, nikdo do toho nebude kecat a hlavně žádnej stres z toho, kterej člen našich povedených rodinek udělá zas nějakou blbost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?