Stejná barva šatů maminek

Ahoj holky, ladíte maminky do stejné barvy šatů? Já pořád nevím, jestli mají mít stejnou barvu a nebo nikoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
A sluší maminkám stejné barvy? Pokud víš, že by si je samy oblékly, tak je o to požádat můžeš. Pokud chceš dát maminkám barvu, která jedné vůbec nelichotí, byla bys sama proti sobě... Nejlepší bude se s nimi domluvit, co ony na to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj neladime maminky nejsou nejmladší a máme bílo růžovou svatbu ;-) mamca má sice tmavší šaty do fuksiove tak se přiblíží alespoň k té růžové ,ale tchyně nevím co si vezme te uz je více ....necham to na ní ....;-)
Odpovědět
Já ladím akorát družičky, doplňky a sebe ..... Ostatní mají povinnost přijít v čemkoliv v čem se budou cítit dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ani náhodnou, před svatbou se ani neznaly, nevím proč jim diktovat oblečení
Odpovědět
U nás laděno nebylo.
Odpovědět
Maminky bych s ladění vynechala. Stejně je to pak až příliš křečovité, dokonce laciné mít všechny a všechno v barvě svatby. Držela bych se obzvláště u svatby pořekadla "Méně je někdy více". :-) :-)
Odpovědět
u nás též ladit nebudeme... moje mamka sice ty tendence ladit se do barvy svatby má, ale neustále jí říkám, že ať si vybere hlavně něco hezkého pro sebe, aby se cítila i ona v pohodě... a tchýně... to vůbec netuším.
Odpovědět
neladili jsme nikoho hoste vedeli, ze to bude v namornickem, takze si vetsina vzala neco modreho, ale byla to ciste jejich vule nikomu ladeni neupiram, ale obcas to pusobi docela urpute na tech fotkach
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?