Snoubenec chce pozvat celou rodinu, já jen nejbližší

Profilova fotka
Holky, přítel na svatbu zve celou rodinu (tety, strýce, bratrance), já bych chtěla jen nejbližší, rodiče, sourozence a kamarádky s partnery (známe se) Není to ale hloupé? Co myslíte?
Odpovědět
Proč by to mělo být hloupé? Každý ať si tam pozve toho, s kým mu bude příjemně, s kým ten den chce strávit a koho má rád. Není přeci povinné zvát všechny jen proto, že "by se to mělo". 8-)
Odpovědět
My budeme zvát celou rodinu a nejbližší přátelé, udělá nám to taky strašně velký počet na svatbě, protože můj drahý má jen s rodinou 32 lidí, zatímco já se vejdu do dvaceti :-D. O blízké přátele stojíme, sami jsme jim byli na svatbě. No a kvůli počtu hostů jsme taky zvažovali, koho "vyškrtat", ale nevybrali jsme, protože nám přišlo, jak píšeš, hloupé, pozvat kamarády a tetu třeba ne. Ale to je náš pocit, někomu to tak přijít nemusí. V červnu jsme byli na opravdu krásné svatbě našich přátel, co vím, tak prý celou rodinu nezvali, určitě tam byl někdo ze širšího příbuzenstva, ale určitě ne všichni, ale kamarádů měli hodně. Nevím, jak se k tomu postavila rodina, ale nevím o tom, že by se nad tím někdo pohoršoval. Svatba byla krásná a myslím, že nezapomenutelná. Důležité je, abyste se shodli hlavně vy :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Každý to má jinak a záleží taky na vztahu,jaký máte s rodinou. My jsme to měli podobně,že manžel měl na svatbě víc lidí z rodiny než já,ale to je tím,že jejich rodina spolu vychází a ta rodina se setkává a je to jinak,kdežto u nás ty vztahy nefungují a nechtěla jsem zvát lidi,se kterými si nemám co říct,jenom proto,že nějakým způsobem patří do rodiny.Takže jaké si to uděláš,takové to bude :)
Odpovědět
u nás to bylo 7:70
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to podobně 8:20
Odpovědět
Profilova fotka
u nás je to také podobné 7: 30
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
My počty dorovnávali. Přítel má skutečně velkou rodinu, já bych tam měla osoby tři. 3:60 je opravdový rozdíl, i kdybych tam přidala našich 9 kamarádů. Takže se to škrtalo a teď je to nějak 12: 12. Myslím si totiž, že by se třeba moje část rodiny nemusela tak úplně cítit někde, kde nikoho nezná. Jako když se objevíte na oslavě úplně někoho cizího, takže je to teď víc půl na půl.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás je to 6:35 plus kamarádi, ale se skoro polovinou rodiny jsem se dohodla,že uděláme posvatební party u nich,protože by museli přes celou republiku a nám by to dost navýšilo rozpočet. Vlastně s tím nápadem přišli sami :-)
Odpovědět
Moje mama kvuli tomu, ze tata by mel mnohem mensi pocet hostu, omezila svuj pocet hostu, a dodnes ji to mrzi. Myslim, ze je uplne jedno, jeslti je to 6:60, 3:30 atd.. dulezite je, aby tam oba snoubenci meli ty lide, ktere tam chteji. U nas to bude s rodinou vyvazene, ale s poctem pratel moc ne, pritel se s poctem pratel vejde do 5ti a ja do 30ti.. ale on by po me nechtel, abych kohokoli vyskrtla, a ja bych toho nebyla schopna, ani kdyby to po me chtel.. dlouhe roky jsem nemela pritele a mam tim padem mnoho blizkych kamaradu a kamaradek, tak je tam chci urcite vsechny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vždyť je tohle uplně jedno ne? Jestli jeto 15:90 nebo 15:15 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vidím, že v tom nejsem sama, to jsem ráda! my to máme 8:38 (+12 dětí) - mazec! tak si to na večerní párty vynahradím kamarády.. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?