Seznámeni mezi rodiči a zkušební obed

Profilova fotka
Zdravím, kde proběhlo vaše seznámeni obou rodin? Nasi se navzájem znají, ale nikdy nesedéli ve 4 u jednoho stolu. Z důvodu toho, ze nikdo nebyl v restauraci kde svatba proběhne, jsem je pozvala na zkušební obed. Doufam, ze to proběhne v poklidu :) Tatka se s mamkou nebaví, ale rekl ze tam teda půjde, stejne by se s ni na svatbe viděl. Jak proběhlo seznámeni u vašich rodin a vse v poradku?
Odpovědět
Profilova fotka
Naše rodiny se poprvé uvidí až na svatbě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče se poprvé viděli na mých Ing. promocích. Já u úplně prvního setkání nebyla, protože už jsem musela být na místě dřív...ale v metru si prý skvěle rozuměli, hlavně teda mamky (obě jsou děsně ukecaný :D). No, pak jsme udělali po promocích pár společných foto a jelo se na společný oběd, kde nás bylo z mé strany rodiny asi 10, takže se poznali už i s dalšíma lidma. Vše proběhlo v pořádku, byla sranda. Pak byla jednou u našich jen přítelova mamka a pak moje mamka dvakrát tady, jednou dokonce na celý víkend (šily spolu moje svatební šaty). A teď nás čeká první návštěva mých rodičů a sestry u rodiny přítele a pak ještě jednou přijede mamka na pečení koláčků na roznášku. Pak už bude svatba, ale myslím, že se budou znát dosti :)
Odpovědět
Naše rodiny se taky uvidí poprvé až na svatbě a vůbec s tím nemají žádný problém. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas se uvidi poprvé až na svatbě :-)
Odpovědět
Naši rodiče se viděli poprvé vlastně den před svatbou, tchýně s tchánem bydlí 300 km daleko, takže přijeli o den dřív na svatbu a šli jsme společně na oběd k našim....a myslím, že v pohodě. Mamka sice byla šíleně nervózní, ale zvládli to, svatba dopadla taky dobře a letos v létě jedeme i s našima zase ke tchánovcům na Moravu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši se poprve poznali s mamou od přítele na jeho 30tce a jeho tatu poznají až na svatbě :) ale myslím že to bude oki :)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši se prvně potkali u nás v palírně, tam samozřejmě slivovice teče produdem, tak si sedli :-D. Nebyla tam akorát moje mamka, protože byla zrovna v práci, tak jsme moje i přítelovi rodiče pozvali na společnou večeři, abychom vybrali z jídel, které nám navrhli majitelé restaurace ke svatebnímu obědu. A atmosféra byla super, rodičové si skvěle sedli :-). Takže ten tvůj nápad se společným obědem je určitě super, u nás to prošlo, ačkoli to teda byla večeře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, dam vedet jak to dopadlo. Viděli se vždy jen vcelku mezi dverma i kdyz jsme spolu skoro 8 let :) ani nevím, ze by rodice mezi sebou nejak nevychazeli
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?