Pejsek na svatbě, jak to probíhalo?

Prosím o rady ty, které měly na svatbách pejska - jak to probíhalo, zda nevyváděli a znovu byste je na svatbě klidně měli, zda byli jen na obřad, nebo po celou dobu.. čeho se vyvarovat atd.. děkuji :)
Odpovědět
1
2
My neměli. Měli jsme svatbu celou v našem městě, takže manžel ho vyvenčil před obřadem, po obědě ho šel vyvenčit a dovedl ho před restauraci, kde se pozdravil s mámou a babičkou a svatebčanama, kteří se ho nebáli a zase ho zavedl domů. Pak ho zašel vyvenčit ještě jednou večer. Máme ale velké tele, takže by to moc nešlo zkombinovat, hlavně když má manželova babička z psů panickou hrůzu...
Odpovědět
Tak to bylo dobré, že jste měli svatbu blízko, my ještě nemáme místo, pořád tápeme jestli v Brně nebo někde mimo :-. nemůžeme pořád najít to "pravé" místo :) a pejsek má necelá 3 kila, takže je to prcek.. každopádně díky za tip, přinejhorším by to taky šlo, že by se jen vyvenčil..
Odpovědět
Profilova fotka
My ho měli na obřad a pak teoreticky musel vydržet i přes focení, protože jsme měli obřad mimo Prahu. A přežil to statečně, alespoň nebyl celý den sám. Jen nám při obřadu trochu kníkal, protože ho dobře nedrbali:-))))
Odpovědět
@vca Panáčka rozplakala špatná technika drbání jeho ctěné prdýlky. To mi těžce připomíná toho našeho rozmazlence! :-D To mi těžce připomíná jednu příhodu s německým dogáčkem z mámina města. Máma kecá s jeho majiteli u branky a oni jí zainteresovaně vykládají jak "no on není žádný vořech, on je von" a v tom pan von šel a začal paní těžce kropit její kytky. Paní se otočila a pronesla "ty haj.le, nechči mě na ty gerbery, já pak proč mi to furt chcípá". Takže tak :-D :-D :-D
Odpovědět
@ulimuli Tak to je jiná situace, když je to pidipes Fík. Ale my právě nakonec byli rádi, že jsme to měli takto "u baráku", že to šlo takto provést. Původně jsme ale zamýšleli místo, kde by právě taky mohl být, ale na pokoji. Až by lidi odjeli, zůstali bychom tam na dovču v přírodě s lumpem, aby si to taky užil. Ale to nám neklaplo...
Odpovědět
To ten náš je taky megaumazlenec, takže budu muset zvolit vhodnou osobu na "hlídání", jestli teda bude s náma :) aby nebyl nespokojený s technikou škrabkání :)
Odpovědět
@ulimuli No jo, kolikrát se ti naši čtyřnožci mají lépe jak my dvounožci ;-)
Odpovědět
to je pravda, každý kdo zná Jamála, tak říká, že by chtěl být u mě pejskem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok :-) Je to mazel...ale spíš kvičel protože ho nepustili k nám a on je prostě závisláček. Ale samozřejmě, že by pak lítal po celém hradě a dělal bordel :-D Ale neměnila bych. Alespoň na ten obřad patří.
Odpovědět
My jsme kvůli pejskům, aby mohli být s námi, uspořádala celou svatbu venku a zvolili takovou restauraci a penzion, kam mohli jít dovnitř taky, včetně nocování. Mít svatbu bez mazlíků bych nechtěla, vše hezky odlehčili a nikdo nemusel odcházet dřív kvůli venčení, psího kamaráda prostě mohl vzít na svatbu sebou. Všechno se dneska nechá zařídit, jen najít kde a jak. Celkem jsme měli na svatbě 5 pejsků. Přeji hodně štěstí při hledání vhodného místa a nenech se odradit, svatba s pejsky za to stojí!
Odpovědět
@buldok a co máte za psa? My máme taky tele - boxerku. Velikostně to ještě ujde, ale ona je strašný magor (v dobrém slova smyslu), neustále skáče,máchá ocasem jak divá, u všeho musí být, u všeho musí asistovat a je to vyloženě vítací typ (vítá tak intenzivně, že málem zboří barák a vítá každého, kdo dojde, i když ho vidí poprvé), takže i když je jinak vychovaná a poslouchá, je někdy horší než tajfun. Moc by jsme ji chtěli mít na svatbě, ale vzhledem k počtu osob to asi budeme muset provést jako vy, ona by se totiž z tolika lidí zbláznila štěstím a lidi by se naopak z ní zbláznili hrůzou :-D ještě ale budeme muset vymyslet, jak to provedeme, protože ona je tak trochu závislák a zvyklá se všeho účastnit...ale určitě ji chci mít při focení, bez ní by to nešlo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My na svatbe naseho labradora Garpa meli (mam ho i v albu). Prijel s nim zenich (rovnou na misto obradu, my nemeli vyzvedavani nevesty), pri obradu mel Garpika na voditku stryc, ten pri zenichove "ano" dvakrat steknul, coz byl uplne uzasny moment, jako by tomu rozumel :-) Po obradu byl Garpik pusteny na volno a pak se s nami i fotil (foceni bylo na louce par metru od mista obradu). Pred obedem (ten byl az ve 3) mydlil Garpik domu (cca 3km od hostiny). Pred tim se stacil vyvencit sam na te louce :-) A na druhy den byl s nami i u obeda (v miste hostiny) a pri uklizeni vsech veci. Takze pejska stopero ano! Jen pozor na ty male smetacky, at je nekdo nezaslapne!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych chtěla mít na svatbě taky našeho pejska Zlaťáka..:)..Je to ten nejlepší pes na svete a desne hodnej..takze chci to mit na zahrade nekde aby tam mohl a mozna bych mu dala i kravatu.. :-D ..cela moje rodina ho zna a on je uplne zavislej na lidec..:)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s...
Odpovědět
@sarussek JJ, vítací typ mám taky. Už nám i nalomil radiátor v chodbě, když nás vítal po příchodu domů, běžně hýbe nábytkem. Máme větší tele, než vy. Amerického buldoka
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok My máme Pitbulku Amy a taky chci aby byla s námi na obřadu a pokud to půjde, tak bude hlídat prstýnky :-) Taky je výtací typ, ale když ty lidi nezná nebo je nepozná, tak na ně štěká a hlídá barák, akže nikdo na pozemek, bez jejího svolení nikdo nesmí a ani dobrovolně nepůjde, jinak je to taky hroznej mazel.A když už nebude na obřadu, tak pojmeme venčení v rámci focení :-)
Odpovědět
@buldok Tak to jsme se možná někdy potkali, protože americký buldok není až tak běžné plemeno (obzvlášť v Boskovicích) a jednoho krasavce jsme jednu dobu docela často potkávali...o americkém buldokovi jsme taky uvažovali, ale nakonec vyhrál boxer ;-)
Odpovědět
Já bych také pejska chtěla na svatbě. Máme čivavu, takže by to snad neměl být problém :-) . Na hlídání ho dostane moje maminka, na které je také závislák, takže o něj bude během obřadu dobře postaráno. Na focení bych ho taky chtěla. Bude se fotit na zahradě hned vedle, tak jsem na to celé taky zvědavá. Jen ještě musím vymyslet, kam ho dát přes oběd... ale asi bude s námi a jak se přemístíme do prostorů, kde bude hostina, tak ho dáme domů. Tam mu bude nejlépe a hlavně mu nikdo nebude nic cpát. On je totiž hrozný loudil a nikdo neodolá, aby mu nic nenadal. :-)
Odpovědět
Máme jorkšíra, na svatbě nemohl chybět .Přes obřad ani nekvík, seděl na zemi a sledoval. No focení s ním sice nic moc, on to totiž rád nemá a do objektivu se na povel natruc nekoukne.A část hostiny byl s námi, napapkal se, poležel si na židli a k večeru frčel domů. Diskošku už by určitě neustál, má rád svůj klid. Přesto byl nad očekávání úžasným a obdivovaným svatebčánkem.Takže pejska na svatbu klidně vezměte, aspoň nemusí být celý den sám zavřený.
Odpovědět
My máme bobtaila, to je takový malý telátko . Loni s námi byla na svatbě přítelovo sestry, teda spíš jenom na hostině a všechno bylo v naprostý pohodě, akorát na večerní rachot jsme jí odvezli domů. Je fakt že ta naše psice je děsně umazlená a absolutně miluje všechny lidi a vůbec všechno. Přístí rok se chystáme brát v červnu a na svatbě rozhodně nebude náš mazlík chybět. Navíc ve své šedo-bílé barvě se nám tam bude perfektně hodit :)))
Odpovědět
@sarussek Jé, fakt? A jak ten bulďák vypadal? Byli to svého času tři a teď jsou tu dva :)
Odpovědět
@buldok Jejda, přesně si to nepamatuju, je to už delší dobu, co pracuji v Brně, tak venčí přítel...ale byl to pes, docela mamlas, bílej a mám takový pocit, že s tmavě hnědýma skvrnama, ale neměl jich moc ;-)
Odpovědět
můj pejsek je pražský krysařík, necelá 3 kila, takže spíš bych se bála, aby ho někdo nezašlápnul.. navíc je dost nervózní, když je někde dost lidí, ale budu se snažit, aby strávil alespoň část toho slavného dne s námi :)
Odpovědět
@sarussek Tak to nebyl náš. My jsme hodně do hněda - jsme žíhaní a máme doslova xichtík. :-)
Odpovědět
Ahoj, já bych se pejska na svatbě vůbec nebála, zvlášť takovýho prcka:-) My tam budeme mít kromě našeho ještě další tři, takže jsem zvědavá, jak to bude vypadat u nás, ale svatba bude venku na louce, takže bych řekla, že se pesani aspoň vyblbnou a my se pobavíme:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ulimuli v pohodě :-) prarodiče jeli s psíčkem 140km a pak spali v hotelu, pejsek byl uuuplně v pohodě, byl i celu dobu na hostině, jen ho občas zašel někdo vyvenčit. Pokud ho svěříte někomu na hlídání tak není problém
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás Majda (čistej vořech :-) )nebude chybět. Vzhledem k tomu, že naši mají taky hafíka a celá rodina bude na svatbě, není kdo by hlídal. Ale naši hafani prostě chybět nemůžou. Vše se bude odehrávat venku na statku, na obřad budou u maminy a pak budou s námi na hostině. Hafani si spolu vyhrajou :-) a pak jsou naučení oba, že si zalezou do boxu (přepravní box) a chrápou. Takže snad bude vše Oukej :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ulimuli Z pejska lze udělat úžasnou svatební atrakci (nemyslím to tal, že by si ho každý ochmatával, když ho vtipně oblečete, stačí ho jen vidět). A taky lze pejsků využít: - mohou jít uličkou spolu s Vámi (pokud je obřad venku) - mohou jít společně s družičkami - mohou táhnout vozík s malou družičkou - poslouží jako úžasní modelové pro originální fotografie Přikládám pár fotek pro inspiraci. ;-)
Odpovědět
to jsou super nápady, děkuji :) uvažujeme i o svatbě venku, to by bylo asi nejlepší..ale těžko říct, kde to nakonec bude, hledáme něco originálního a krásného v Brně nebo okolí..kdyby vás kohokoliv cokoliv napadlo, budu ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky tele, 35 kg fenku ridgebacka a ROZHODNE s nama bude na svatbe! Je to clen rodiny :-) Chtela jsem ji i na obrade, ale mame to na zamku a tam nesmi. Ale pak mi ji kamoska doveze na foceni a bude s nama uz celou hostinu az do vecera. Pak ji asi odvezeme domu, aby na ni ta hudba a dovadeni nebylo moc. Posloucha na slovo, takze nevidim problem a mazel je to brutalni :-) A vubec neresim, jestli se ji nekdo bude bat nebo ne - musi si zvyknout. Pro me je NEJ pritel a bez toho se svatba neobejde! 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?