Oznámení po svatbě

Svatbu plánujeme na příští léto. Zvaní o ní vědí, znají termín a vědí, že s nimi počítáme. Měsíc před svatbou rozešleme oznámení a odkaz na svatební webovky. Nicméně, jsou tady členové rodiny, které zvát nechceme (sourozenci rodičů s rodinou) a tak nějak tušíme předem, že se asi urazí. Nicméně, bylo by to 10 lidí navíc - 10 lidí, se kterými se nevídáme a nevycházíme spolu. Vím jistě, že poslat jim oznámení před svatbou by znamenalo spoustu otázek a nepochopení a i s podporou rodičů se snažím tuto situaci vyřešit. Naši sestřenkám na svatbě byly, ale měla jsem pocit, že je zvali jen ze slušnosti. Já nechci být neslušná, ale chci si užít svůj den v kruhu lidí, které mám ráda a jejichž přítomnost je pro mě příjemná a důležitá. Napadla mě varianta svatebního oznámení po svatbě - Vzali jsme se. V praxi jsem se s tím ještě nesetkala, ale nepřijde mi to neslušné nebo nejak nevhodné. Na googlu jsem nějaké ,,posvatební" oznámení našla... Týden po svatbě by nepozvaní příbuzní dostali poštou svatební oznámení s informací, že jsme se vzali v kruhu nejbližších a přátel a kde se svatba odehrávala... Máte někdo nějakou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme posilali po svatbe oznameni,a byly tam nase jmena a jmena deti a ze oznamujeme,ze byla svatba.Reakce dobre, az na par.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka se vdala jenom se svědky a oznámení poslala všem až po svatbě. Už s tim nic neudělají. Já sem na tím u sebe taky přemýšlela protože ty vzdálenější příbuzné jako je bratr dědečka s rodinou. Ty kdybych pozvala tak by museli jít oba manželé s dětma a jejich dětma a bylo by jich tak 15 a k čemu když je ani moc nevídám a takhle má babička 7 sourozenců :-D .. jinak se to už všichni dozvěděli a kdo ne dozví se to časem proto sem se na celý oznámení po svatbě vyprdla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že je to rozhodně slušnější než to pak nechat vyšumět ve smyslu "tak ať se to dozvědí jak chtějí".. Takhle aspoň bude vidět, že jsi na ně myslela, když jsi "se obtěžovala" jim poslat to oznámení, že jste se vzali... Toť teda můj názor ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@viki999 souhlas
Odpovědět
Profilova fotka
Je to dobrý nápad, nemůžou být naštvaní, když napíšete, že jste se vzali jen v kruhu nejbližších. Přibalte jim k tomu nějaký koláčky ať si zacpou pusu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi to divné až po svatbě. Co tam vložit k tomu oznámení nějaký lísteček ? Mohlo by je mrzet, že se nemohli přijít podívat třeba na obřad.
Odpovědět
Profilova fotka
@1harmonika my měli posvatební oznámení http://www.beremese.cz/blog/palomitac... a neměnila bych, jen bych si to příště líp naplánovala :-D chtěla jsem oznámení poslat v den svatby, aby ho všichni adresáti dostali následující den (obřad jsme měli ve čtvrtek). Akorát jsem nepočítala s tím, že pošta v místě obřadu bude mít otevřeno jen do 15 hodin, takže oznámení se k příjemcům dostala až v pondělí... Ale i přes tenhle menší zádrhel se o svatbě část příbuzných dozvěděla hned v pátek. Tatínkův kolega ve čtvrtek večer slyšel našeho dudáka a přišel se podívat na hrad, co se děje. V pátek ráno pak potkal v obchodě moji tetu a vykecal jí to. Ta to poslala dál... :-D nikdo z příbuzných neměl problém s tím, že nebyl zvaný. Spíš jsme se dočkali reakcí ve stylu "no konečně" :-)
Odpovědět
Když se vdávala sestra, tak měli tři typy oznámení. Jedno bylo jen oznámení. Druhé bylo oznámení s pozvánkou na večerní raut a poslední bylo oznámení s pozvánkou na svatební oběd. Ti, co nebyli zvaní na oběd nebo na raut přišli třeba jen na obřad, nebo jen poslali blahopřání. :-) Pokud ale nechcete, aby se objevili na obřadu, tak bych to poslala taky až po svatbě ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?