Máte nápad, jak seznámit rodiče nevěsty s ženichem?

Profilova fotka
Nejaky dobry napad jak seznamit rodice nevesty s zenichem?
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to bylo jednoduché, mám vcelku mladé rodiče, takže nejsou nijak upjatí ani si nepotrpí na žádné okázalosti, proto u nás ženich poznal rodiče asi po týdnu chození, když mě rodiče pozvali do kina a můj muž se pozval, že půjde taky, že je chce vidět. Takže já to měla pěkně jednoduché i když musím říct, že z té přítelovi nátury byly i oni na první pohled pěkně vyděšení :-D Ale pokud jsou rodiče v pohodě, pak myslím, že není potřeba čekat na nějakou extra vhodnou chvíli a nechat to vyplynout ze situace, a oni možná nakonec budou rádi, že vůbec vědí do koho jsi takový blázen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
také budu řešit, vymyslela jsem společné setkání na vánoční svátky, už se na to těším:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme rodiče seznámili tak,že jsme udělali společné grilování....jinak ženich se seznámil s rodiči už když k nám chodil v době kdy jsme spolu randili a mamina si vymyslela oficiální oběd :-) Já jsem jeho rodiče potkala jedno ráno u nich v kuchyni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vzala jsem snoubence na bratrovy (samozřejmě po domluvě se švagrovou) narozeniny. Poznal všechny jedním šupem. A moje hlučná rodina z něj byla taky v šoku... na naše poměry moc mlčel :-)
Odpovědět
Myslíš opravdu rodiče nevěsty s ženichem? Nebo rodiče nevěsty a ženicha? Protože jestli se to týká tebe osobně a máte svatbu za nějaký půlrok a něco, pak by bylo velmi divné, že se ještě rodiče nevěsty s ženichem neznají. To, že by se neznali obojí rodičové tak divné není, ti se mohou klidně seznámit až pár měsíců předem. Ale jinak k dotazu - přítele/ženicha bych přivedla domů k rodičům a představila je při nějaké večeři nebo nějaké příležitosti. Nic na tom přece není. Naši se s mým manželem znají v podstatě od první chvíle, co jsme spolu začali chodit, byli jsme spolu asi měsíc nebo dva a manžel mě vyzvedával doma, když jsme někam jeli, tak přijel dřív a došlo k seznámení. Protože nebylo dost času, domluvili jsme se na následující den, že přijede na kafe a dort. Bylo to fajn odpoledne. Pár týdnů na to jsem se seznámila i já s jeho rodiči. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?