Mám jít sama, nebo se skoro ,,vyvdaným,, synem k oltáři?

Profilova fotka
Ahoj dámy, chci se prosím zeptat na váš názor, co si o tom myslíte... :-) jsem tak nějak v koncích a nevím, jak se rozhodnout...Mám dost problematickou rodinu, takže jediný, kdo se naší svatby zúčastní z mojí strany je ségra s jejím mimi :) táta se mnou nekomunikuje, o svatbě ví, ale prostě dělá, že už neexistuju...nevadí ;-( Jelikož se vdávám podruhé, je to trošku jiné, ale i tak věřím, že to tentokrát dopadne dobře ;-) Zkrátka a jednoduše.. se skoro manžou jsme se domluvili, že budu ,,utajená,, nevěsta a že mě uvidí až půjdu k oltáři... Problém je, že s námi žije už rok jeho skoro patnáctiletý synek, který ze začátku se mnou naprosto bez problému fungoval a bylo vidět, že mě má rád... Po zásnubách se jeho vztah ke mně dost otočil a je to prostě jiný... :-( A když nedávno řekl, že se svatbou se nikdy nesmíří, tak nevím, zda po něm ještě stále chtít, aby mě doprovodil k oltáři...Když jsem se ho zeptala (nedávno) tak mi řekl, že nemá s tím problém, že mu to je jedno... Nemůžu říct, že by dělal vše proto, aby se svatba neuskutečnila..naopak mi připadá, že se v tom docela plácá a zřejmě mu někdo od jeho ,,milující,, ]-( matky povídá různé pohádky a kluk neví, čí je... Docela ho chápu, taky jsem měla něco podobného.... Takže mi jde o to, mám teda trvat na tom, aby mě doprovodil on, nebo mám jít sama, nebo mám říct svému kamarádovi z práce??? Moc všem děkuji za názory... fakt mi jde o to, co udělat ,, správně,, ;-)
Odpovědět
A co sestra? Nemusí to být nutně chlap. Otec to bývá proto, že by to být někdo z tvé rodiny, kdo tě vychoval a kdo tě pomyslně vydá do rukou manžela. Vzala bych si někoho, pro koho to bude čest a s kým se máte rádi. 15letý syn tvého muže, který není pro svatbu asi nebude tím pravým. A sama jít k oltáři je taky škoda. Rozmýšlela bych se mezi kamarádem a sestrou.
Odpovědět
Já bych šla sama. Vidím to jako smysluplné u první svatby, když otec předává dceru, kterou vychoval, budoucímu manželovi. U druhé svatby už podle mne "předávka" ztrácí na významu. Nevlastního skorosyna bych raději nechala být, už tak je to pro něho dost těžké. Jsem ráda, že ho dokážeš pochopit a nic mu nezazlíváš, protože to ty děti rozvedených rodičů nemají vůbec jednoduché.
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 když to mi připadá divný, aby mě vedla ségra...:/ chtěla jsem takovou tu mužskou oporu... ;-) ale děkuju za názor... @radkaja no, hodně lidí si myslí, že ta druhá svatba je jakoby už o ničem a že není potřeba to nějak ,,hrotit,, . Samozřejmě z toho vědu neděláme ani jeden, pravda :) ale i tak si myslím, že to není ztráta významu...ale to je Tvůj názor, to je v poho ;-) jinak, co se týče těch rozvedených dětí, nemají to lehké, o tom žádná, ale ani lehké to nemají přítelkyně a přítelové těch jejich rodičů...Ale díky :-)
Odpovědět
@brosovka.l Tak v tom případě bych si vzala k sobě kamaráda. Nebo sestry manžel/přítel?
Odpovědět
Ja bych sla treba se sestrou nebo sama, nebo poprosila dobryho kamarada... jit s nevlastnim synem mi pripada divny, mohl by ti to vycitat.
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 sestry přítel nedorazí, takže bohužel no... =-) @karlajasmine jsem mu to včera řekla, že ho nechci nikam tlačit, vzhledem k jeho postoji na svatbu a že mě teda nepovede, přesně, aby mi to pak nevyčetl..že to nechci.. No a on, že s tím počítá, že jsme si to vyříkali a že nechce, abych šla sama... :-) málem jsem spadla ze židle..prý, že by mu to bylo líto, když už tam nebudu mít ani rodiče..a on, že to slíbil a rád by to udělal...tak nevím, no :-(
Odpovědět
@brosovka.l Hele tak to nech na nem :) Pokud s tebou jit chce, tak at jde :) Proste bych ho do toho netlacila a nechala to na nem, aby to sam rozhodl :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine právě no...proto jsem mu to včera řekla naprosto v pohodě a upřímně...a bylo mi příjemný, když byl smutný, že by mě nevedl...bylo vidět prostě, že mu zase tak ukradená nejsem... ;-) holky, moc děkuju za názory
Odpovědět
Profilova fotka
@brosovka.l Ta jeho reakce mě úplně dojala, vážně... Měla bys mu za to poděkovat a říct, že si toho ceníš. I když jako puberťák může dělat ramena, že jsou mu tyhle řeči ukradené, v koutku duše určitě potěší a za pár let mu to dokonce i dojde ;-) Mám za tebe radost, že to tak dopadlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka děkuju :) taky jsem ráda...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@brosovka.l já bych šla určitě s ním.. je fajn, že může mít nějakou důležitější roli, uvidí, že je taky výjimečný :-) je jasné, že je to pro něj asi složitá chvíle, obzvlášť v takovémhle období, a ještě když neví, kterou verzi si vybrat :-x
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?