Kamarád tak nějak jen "na akce"

ahoj, mám spolužáka z vysoké... tam jsme se spolu jakž takž bavili a fajn. On se víc bavil s jedním mým kamarádem (kterého určitě na svatbu pozvu) a s ještě druhým, kterého taky chci rozhodně pozvat. Každé jaro se scházíme na tzv. velikonoční akci u nás v horách na chalupě, kde se sejdeme a povídáme, dodržujeme tradice atd. Bylo to zatím asi pětkrát. Zvu vždy stejné osazenstvo -ty dva kluky, jeho, a pak ještě kamarádku s přítelem. Problém je že on je takový...divný. Nemluvný, já v podstatě vůbec nevím jaký má soukromý život, ale pravděpodobně žádný moc nemá... nikdo vastně moc neví co si o něm má myslet, je VŽDY slušný, zdvořilý a mluví tak, aby neurazil, ale v podstatě nikdo vlastně neví jaký je doopravdy. Vídáme se na té akci a zvu ho tam vlastně proto, že tam zvu celou partu odjakživa. Takže ho asi pochopitelně i pozvu na svatbu, ačkoliv se s ním vůbec jinak nebavím a moc nevím co si s ním povídat. Měli jste někdy taky na svatbě někoho, koho jste vlastně ani nepotřebovali v životě mít, ale protože nějak proplouval a objevoval se na všech akcích,tak je i na svatbě? A pak přemýšlím o kamarádce. Už se spolu asi nikdy nebudeme moc často bavit, pokud jí někdy uvidím, tak jednou za rok když já přijedu na moravu. její partner je docela morous. Ona mi málokdy napíše. Když se vidíme (tj já přijedu), je všechno skvělý. Ale ona má už asi své přátele a já své... věřím, že když ji pozvu, bude to ok, ale vlastně si nejsem vůbec jistá zda by přijeli. Ale asi jo. Ale - kdybych ji nepozvala, tak se urazí, to vím určitě. A to i přesto, že vlastně kromě základních informmací mi nijak moc ani neřekne jak se má nebo tak...už si nic soukromého neříkáme ani nepíšeme. le viděly jsme se v létě a bylo to super. tak nevím.
Odpovědět
tyhle lidi jsme dali s otazníkem do seznamu hostů a když jsme na konci zjistili, že těch hostů nemáme nakonec tolik, tak jsme tyhle otazníky pozvali až na večer....
Odpovědět
no my máme spíš hodně hostů, ale je to takhle : mám dva kamarády, které určitě pozvat chci. ti ale kamarádí s tímhle kámošem a bylo by jim asi divné, proč nepřišel. s žádným z nich nekomunikuji nikdy, kromě jednoho nejbližšího, s nímž se občas i vidím. Ale jinak - frekvence kamarádů je - ten co ho moc zvát nechci - 1x za rok na společné akci a pošle mi vždy pfko. Ten jeden kamarád také 1x za rok na společné akci (ale někdy si zavoláme, ale spíš ne) a ten třetí, nejbližší, tam se vidíme tam 2 x ročně. Tak já nevím. nepozvat je nejde když je zvu každý rok na grilovačku. Tak asi pozvat i toho třetího "do počtu". co..
Odpovědět
Kdyz zves ty dva, tak bych pozvala i tretiho, kdyz ho kazdorocne zves na chatu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?