Jak vymluvit tátovi nemoderní sako na svatbu?

Profilova fotka
Jsem zoufalá - můj táta vlastní (příšerný) sako, ale je na něj děsně pyšný - je šité na míru, z kvalitního materiálu a má (podle něj) originální barvu. Je medové (šílenost) a staré 15 let. Poraďte, jak mu vysvětlit, ať si ho nebere! Už jsem vážně zoufalá, představa, že všechno ladím do bílé a smetanové, sem tam něco fuchsiového, a pak na půlce fotek budu mít medové sako, je silně depresivní! :-( Ukázala bych vám fotku, ale zdá se, že jsem ho v tomtu modelu neměla odvahu ani vyfotit :-)
Odpovědět
Co takhle zkusit skupinový nátlak celé rodiny? ;-)
Odpovědět
Souhlasím s nátlakem :-) .Předpokládám, že tě povede k oltáři takže by měl být fešák:-). Pokud nic nepomůže tak bych mu to sako na protest spálila :-)
Odpovědět
napsat na pozvánky, že sako nemusí mít nikdo.. :-) nebo mu to říct na rovinu, že chceš aby měl tmavý oblek a koupit mu ho nebo se nad to povznést - svatba není o ladění a módní přehlídce... co když si takové sako vezme někdo z hostů? Nebo dostanou všichni k oznámení vzorník barev, ve kterých smějí přijít?
Odpovědět
Profilova fotka
Co tak ho k narozeninám nebo k jiné i vymyšlené příležitosti dotáhnout do obchodu a koupit mu nový oblek? Říct mu, že když vdává dceru, že přece nemůže jít v něčem, co už na něm lidé viděli, že ho máš strašně ráda a chceš, aby byl fešák.. ;-) Nebo trošku levnější, ale zákeřnější varianta: Když je sako z kvalitního materiálu a střih také ujde, lapnout sako a donést do čistírny, aby ti ho přebarvili na nějakou únosnou barvu.. :-D 8-)
Odpovědět
Domluvila bych se s tchánem nebo ženichem, ať to navlékne tak, že to udělají jako překvapení pro Tebe a oba si půjší luxusní obleky na tu slavnou příležitost (popř. i bratrům...) Budeš mít všechny chlapy v gala.
Odpovědět
Já nevím, ale tohle bych neřešila... Teda pokud má celý oblek.... pokud má jen černé kalhoty a světlé sako, tak mu řekni, v jedné barvě to vypadá líp :) A třeba ho to svatební těšení později popadne a sám si půjde koupit nové šaty :) A nebo taková drsnější metoda :D Kupovat mu čokolády a za půl roku už sako neoblékne :D :D
Odpovědět
A pokud nic z uvedeného nepomůže, udělej retro svatbu. Pro vás to bude zábavné a on bude lev salónů, protože bude mít módní sako a dokonce z té doby. Všude se bude chlubit a bude mu moc fajn, a tobě v závěru taky. Protože on bude šťastný. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Kup mu nové sako a k tomu i třeba krásnou fialovou kravatu a knoflíčky, vysvětli mu, jak fuchsiová děsně nejde k jeho medové, že není jediný, kdo vychází vstříc barvám nevěsty a ženicha a řekni mu, že to své si může vzít třeba na večerní raut. Myslím, že kompromis je třeba všude a po "ofiko"fotkách už bude dávno, takže by tě někde kolem půlnoci už medové sako znepokojovat nemělo.
Odpovědět
Tak to jsem taky řešila. Otec si chtěl vzít na svatbu oblek starý cca 16 let. Příšerný! Tak jsem řekla, že mu ho půjčíme a nakonec jsme ho koupili a má dražší než já šaty:-)
Odpovědět
No, já vám, holky, nevím... kdyby vám někdo řekl - táta - že vypadáte ve vysněných šatech blbě, tak by vás to přinejmenším mrzelo... Kdyby vám koupil jiné šaty, tak by vás to mrzelo docela určitě... A co se stane, když jeden svatebčan prostě nebude sladěn do bílé a smetanové? Katastrofa největší?? No, pro mě bylo důležité, aby byly svatebčani slušně oblečeni /né orvané rifle, popř. monterky/ a víc jsem neřešila. Ostatní jdou na svatbu kvůli těm dvěma, ne kvůli rodičům a prarodičům a tetičkám...
Odpovědět
Profilova fotka
Z fotek uživatelky co založila tohle vlákno je patrné, že tatínka nakonec přemluvila, takže úspěch:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Mě nevlastní tatínek, který mě vychoval zemřel před třemi lety, co bych dala za to mít ho na svatbě v medovém saku :-)
Odpovědět
Článek se načítá
můj taťka chtěl jít taky ve starém, že je to dobré, jako není špatný klasika černý, ale řekla jsem mu, že je důležitá osoba, která mě povede k oltáři tak by se mohl vyfiknout :-) Stále ho ještě nemá, a pokud si jej nekoupí, tak se svět nezboří ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?