Doprovod k oltáři. Koho mám požádat?

Profilova fotka
Poraď´te, koho mám požádat aby mě vedl k oltáři? Otce nemám, ani bráchu nebo dědu. Mamka má sice přítele, ale toho mi všichni vymlouvají že není z rodiny. Můj strejda je zase velkej stydlín a nechce . Žádný jiný dospělý chlap v rodině není...Poraďte ;-( :-)
Odpovědět
buď můžeš jít sama, jestli se na to cítíš, s družičkou před Tebou, nebo je možnost jít s nastávajícím manželem.
Odpovědět
Profilova fotka
Sama nechci. Družičku mít nebudeme. je ještě malá a prý nepůjde :-D Já si chtěla vychutnat tu chvíli jak k němu půjdu.. :-D Ale asi to dopadne tak, že půjdem spolu :-|
Odpovědět
Samotné by se mi také nechtělo, ale copak musí být chlap z rodiny? Jestli s mamčiným přítelem vycházíš dobře, tak proč ne. Ještě se nabízí kmotr, ale předpokládám že nemáš, tak požádej nějakého dobrého kamaráda. Nebo ženichova dobrého kamaráda. Tomu tvému strejdovi moc nerozumim, přesto neboj, někdo se najde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo vycházím s ním moc dobře... Ale babička, tak to nemůže přenýst, že mě povede někdo cizí :-) Strejda nesnáší, když na něj všichni koukají, dělá mu to ,,zažívací obtíže,, :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulinka44 a co kdyby tě vedla máma, vždyť to nemusí být chlap ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem viděla svatbu, kde nevěstu vedla maminka a bylo to moc dojemné. řekla bych určitě mamince :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě vůbec nenapadlo! Dobrý nápad, děkuju! :-)
Odpovědět
také jsem byla na svatbě, na které nevěsta neměla otce, k oltáři ji vedla maminka, jako ta, která ji vychovala a bylo to moc pěkné!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Řeším podobnou věc-otec mi zemřel před 2 lety:-( ,zbývá budoucí tchán ale to mi všichni rozmlouvají že není z mé rodiny,bratra nemám,takže bud půjdu sama a budu si myslet že mě vede tatínek a nebo jsem uvažovala že by mne odvedl můj syn je mu 20 ,sice se říká že by to měl být muž ženatý ale já budu mít asi svobodného:-),mám sice svědka ale z rodiny není:-(.Takže kdo mě odvede??? Tot otázka:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, taky jsem doufala, že mě k oltáři dovede maminka. Tak to ale bohužel nebude. :-( Takže jsem řekla babičce a babí má alespoň o čem přemýšlet a snad i na co se těšit :-)).
Odpovědět
@karentovka muž svobodný nebo ženatý to neřeš. hlavně, že to bude někdo, koho máš ráda. jednu mou známou vedl k oltáři její svědek - s otcem neměla dobré vztahy tak to vyřešila takhle. klidně ať je to syn, ten je ti blízký :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
mě povede 18 letý syn
Odpovědět
Článek se načítá
Mám podobný problém:-(. Bude to pro oba, 2. svatba, ale ráda bych aby me někdo k oltáři dovedl. Budou tam ale jen ženichovy rodiče a mé dvě dospělé dcery. Jak by jste to vyřešili vy:-(? Díky za radu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@vevan Co tatínek ženicha? Já se nemůžu rozhodnout mezi synovcem (16) a bráchou (42), akorát že ve slabý chvilce už jsem řekla synovci :-N tak už to mám asi jasný. @misulinka44 Koho jsi nakonec vybrala? Já bych vzala toho maminky přítele, je přece jedno že není z rodiny. Je to tvoje věc... ;-)
Odpovědět
Urcite by měl pritel od maminky.
Odpovědět
@vevan Bud s dcerami nebo tatínkem zenicha.
Odpovědět
Profilova fotka
sla bych sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yana87 vedl me pritel mamky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, vidíš, já bych zase chtěla jít sama, vždycky jsem si to tak představovala, už od malička. Ale je mi to blbé vůči taťkovi, mám ho ráda...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych byla nejšťastnější kdyby mě mohl vést tatka bohužel to se mi už nesplní:-( povede mě strýc bratr tatky....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?