Ahoj vše, prosím o rady, tipy..
Svatbu plánujeme na konec srpna, v sobotu. ´
Moje představa je spíše zahradní rodinné posezení, cca kolem 20ti lidí, co byste si myslely o tomt harmonogramu?
Popřípadě co vymyslet jinak, doupravit, dodat? Plánujeme pouze raut, bez obědu a poté grilování a já právě přemýšlím, jak to pojmout časově a zda nepřidat nějakou welcome svačinku (jednohubky, chlebíčky..)
14:00 obřad, gratulace..
14:30/15:00 welcome svačinka, focení novomanželů, skupinek..
16:00 přípitek - proslov, káva, koláčky, krájení dortu
17:00-17:30 zahájení rautu
19:00 první novomanželský tanec
19:30 volná zábava - povídaní, tancování..
Chtěli bychom to nejspíše zakončit nějak dříve, budou tam pouze rodiče a prarodiče, možná tak 3/4 kamarádi, žádná velká party, co si o tom myslíte? Neplánujeme ani živou hudbu, pouze reprák.
Na žádné svatbě jsem zatím nebyla, tak váhám jak vše pojmout..
Moc děkuji!
Měli jsme to docela podobné, taky kolem 20 lidí. Svatba teda byla církevní se mší (začátek ve 13hod.), takže byl dlouhý obřad + přejezd, ale taky jsme měli jen raut. Začátek v restauraci byl v 15hod., ale neměli jsme welcome svačinku, ale hned proslov, přípitek a raut. Dort byl trochu později a pak jsme se šli fotit. Živou hudbu jsme taky neměli, jen teda náš oddávající hraje na akordeon, takže ho přivezl a zahrál pár písniček (starší část rodiny to ocenila:-) ). První novomanželský tanec byl taky asi v té době, jak to máte naplánováno vy (hudba z repráku). Restaurace zavírala tuším ve 22hod. a my jsme to ani dýl nechtěli. Takže tu vaši svatbu podle toho napsaného programu si představit umím, určitě to takhle jde. My jsme byli spokojení.
@natalierr No my jsme začínali rautem kvůli tomu, že nám přišlo logičtější dát nejdřív pořádné jídlo, když tam nebyl oběd... Sladké samozřejmě bylo na stolech k dispozici pořád (kromě toho dortu:-) ). No a z rautu si taky každý mohl brát kdykoli. Kdybyste začali tím sladkým, mohlo by se to podle mě zvrhnout v nespokojené čekání, kdy už teda bude pořádné jídlo...