Asi nikdo nikdo nepřijde z moji strany na svatbu

psala jsem rodině jestli se zúčastní naší svatby, a pořad žádná odezva už přes měsíc. včera mě řekla sestřenice že pořad neví jestli půjdou všichni,neví co teta ze strejdou,nevím co se stalo,že najednou takové otočení sestře byli před rokem na svatbě.
Odpovědět
@jajinka1985 tak to bohuzel byva... lide se neozyvaji :).. my jsme vsem rekli, ze nam musi dat vedet do konce cervna, pokud nedaji vedet, zavolame, a pokud reknou, ze ''nevi'' tak uz mali holt smulu :) Ale neboj se, oni to lidi moc neplanujou a nehroti, kdyz nejde o jejich vlastni svatbu.. urcite se rozhodnou prijet :)
Odpovědět
když máme zamluvený autobus..... a podle počtu lidí pojede nebo ne, a když někteří dělají,že jim je to jedno.
Odpovědět
@jajinka1985 musite jim dat datum, do ktereho se maji ozvat a potvrdit ucast (my jsme datum davali na pozvanky ke stolu) a pokud vam to nepotvrdi a nezareaguji, kdyz je budete urgovat, tak jim proste reknete, ze pokud nedaji vedet do toho a toho data tak s nim bohuzel nemuzete pocitat, protoze musite potvrdit dodavatelum pocet osob :)
Odpovědět
asi to tak budu muset udělat.
Odpovědět
@jajinka1985 Určitě jim slušně oznam,že do toho a toho data chceš kvůli organizačním důvodům vědět zda se účastní či ne..To snad pochopí a dají vědět
Odpovědět
Přidávám se svou troškou do mlýna. Na pozvánky jsme dali konkrétní datum, do kterého se mají ozvat a co si budeme povídat většina se na to vybodla, takže zahajujeme obvolávání. A co se týče příbuzenstva a přijetí na svatbu, tak ze strany mého nastávajícího přijede jedna teta (nepočítám sourozence, kteří žijí v Praze) a z mé strany to zatím vypadá na sestřenici s tetou (ostatní se vymlouvají, že už mají domluvené dovolené atd.). Schválně jsme volili červnový termín na svatbu, aby lidi nebyli na dovolených a stejně jsme se asi trefili (a to to všichni věděli třičtvrtě roku dopředu). Ze začátku jsem z toho byla špatná, zvlášť kvůli muži, jeho sestře na svatbě všichni byli a jemu nepřijedou, protože to mají dál.. A nakonec jsem si řekla, že přeci takový slavnostní oběd v kruhu rodinném není vůbec špatný a večer nám přijde dost kamarádů, takže to oslavíme myslím, že dostatečně. A ještě jedno pozitivum to má: Alespoň jsme zjistili komu za co stojíme! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?