Volný fotograf 6.6. Blansko - jen obřad a focení novomanželů?

Je prosím ještě nějaký volný fotograf na 6.6.? Nám vypadl a na poslední chvíli je těžké sehnat někoho, kdo není začátečník... Máme svatbu v jeskyni a tam by to chtělo už nějaké zkušenosti:-) Proto potřebujeme fotografa jen na obřad a focení novomanželů, na fotky v jeskyni. Ostatní nám nafotí kamarád. Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já už mám plno, ale v každém případě bych doporučila Jaroslava Kociána. Je to uznávaný český fotograf, fotí módu i svatby a dokonce je učitel fotografie. Ceny budou asi samozřejmě vyšší, ale zato máte jistotu opravdu kvalitních fotek. Fotografování svatby v jeskyni nebo noční svatby je jedna z nejtěžších věcí, proto doporučuji jít do jistoty, jinak nemusíte mít ostré fotografie. Odkaz Vám sem poslat nesmím, ale má facebookové stránky, nebo pokud budete chtít, mohu Vám na něj poslat i číslo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný... jsem tedy sice z druhého konce republiky :) Ale kdyby náhodou, mohli bychom se nějak individuálně domluvit ku spokojenosti obou stran, pokud by se Vám zalíbil můj styl fotek. Přeji klidné přípravy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, velmi mě zaujalo místo Vaší svatby. Hned jak jsem si přečetl Vaší nabídku. Řekl jsem si, to bych rád fotil. To je ono. Tento den mám zatím volno. Budu rád, když si prohlédnete mé fotografie a další odkazy na stránkách. Pokud Vás fotografie osloví, ozvěte se mi. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku. S úctou a pozdravem Vojtěch Podstavek
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, mohu nabídnout volný termín. S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Pokud ještě někoho hledáte, koukněte i na mojí nabídku v poště, hezký den Vlasta Jáchim
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?