Úžasný svatební fotograf Radovan Chvíla. I vás fotil?

Profilova fotka
Zjistila jsem, že na beremku chybí jedno zásadní a důležité téma a to fotograf Radovan Chvíla. Jeho fotečky mi přijdou úplně úžasný. Tak co holky, která další ho bude mít, popř. měla na svatbě. Já už se nemůžu dočkat..
Odpovědět
1
2
já :-)
Odpovědět
určitě stojí za to se o něm zmínit. Dívala jsem se do jeho fotogalerie a fotky má moc hezký
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli Radovana.......neni, co dodat...fotky mluvi samy za sebe a hlavne spoluprace s nim byla uplne super, pohodovy clovek. A hlavne uz ma odfoceno hoooodne svateb a dokaze ve vselicem ohledne svatby poradit...:-)
Odpovědět
Nejen svatební fotky má úžasné, mrkněte se... Naši kluci už se na něj těší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misaki Zrovna díky, tvému albu jsem se rozhodla, ze ho prostě chci :)) A úplným zázrakem měl náš termín jen tři měsíce před ještě volný.
Odpovědět
Profilova fotka
@veru_m Tak to mate dobre...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veru_m Akorat, ja myslela, ze vam to bude fotit tvuj bracha...podle toho, co mas v albu...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misaki To musim změnit no :(( Brácha nakonec asi nepřijede :(
Odpovědět
Ahoj, my máme Radovana zamluveného na příští rok- červen. Moc se mi jeho fotečky líbí, jen se bojím, jak budou vycházet dva profíci na jednom poli, protože jako kameramana máme Leoše Brabce. Nemáte s tímto některá zkušenost?
Odpovědět
@b_e_r_r_y my máme Radovana taky zamluveného, týden po vás :-) osobně jsem se s ním ještě nesetkala, zatím komunikujeme pouze přes mail, ale připadá mi jako velmi příjemný člověk :-) na focení už se strašně těším..
Odpovědět
@verunka_ My budeme mít v září ještě předsvatební focení, tak pak napíšu, jaké to bylo.
Odpovědět
@b_e_r_r_y my se taky chystáme, ale rozhodujeme se, jestli jít už teď v létě, nebo až na podzim :-) a máš domluvenou i tu vizážistku? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem z Prahy a svatbu budeme mít u Benešova, takže půjdu před tím předsvatební focením k vizážistce, ale tady v Praze.
Odpovědět
My meli Radovana a je skvely, uzasny...proste parada...foceni s nim bylo paradni...neda se to ani popsat...moc jsme si to uzili a clovek se s nim citi dobre, vsechno jde samo, ani to neprijde...a vazne jsme se nasmali... :-) ted jsme u nej byli fotit fotky s briskem a opet dokonale :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katka.k. Tvoje svatebni album je od nej moje z nejoblibenejsich :)
Odpovědět
@veru_m dekujeme...to je Radovanovo kouzlo.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@b_e_r_r_y dnes jsem s Leosem Brabcem mluvila po telefonu a je moc prijemny. A s Radovanem určitě několikrát spolupracoval. Je to určitě super volba :))
Odpovědět
@b_e_r_r_y taky jsem chtela rict, ze spolu spolupracovali...a podle me je to skvela volba, oni josu oba profesionalove, takze prave toho bych se nebala, vi jak se maji chovat a neplest se pod nohy...tady bych byla klidna :-)
Odpovědět
@hayete @katka.k. Holky, děkuji za uklidnění, jsem na to fakt strašně moc zvědavá a už se těším, až je v září poprvé osobně potkám.
Odpovědět
Profilova fotka
@b_e_r_r_y Ahojky, s Radovanem jsem měla tu čest fotit asi třikrát a vždycky to bylo naprosto úžasné setkání! Je to profík, který ví, co dělá....ale hlavně příjemný a pohodový člověk!
Odpovědět
@b_e_r_r_y : my jsme meli taky Radovana a Leose Brabce. Oba jsou velci profici a spolupracovali bez problemu. Davali jeden druhemu prostor k praci.
Odpovědět
Holky taky se přidávám máme Ráďu na svatbu a nechali jsme si i předsvatební fotečky mám je tady v albumu. Je to super chlap hned si s náma potykal uvolnil atmosféru, udělal srandu a hned to bylo jiné focení...takže za mě palec nahoru...už se těším na příští týden
Odpovědět
@p.tulipanova Jééé, máte moc krásný klip, jeden záběr lepší než druhý. A jak moc jste museli na tu kameru jako hrát. Určitě se inspiruji fotkami a záběrem na ten šátek v barvě svatby, to vypadá moc hezky.
Odpovědět
@b_e_r_r_y : dekujeme :) Na kameru jsme nehrali. Ty hrane/pozovane zabery jsou z foceni. Satek jsem puvodne mela pres ramena, kdyby mi bylo chladno, ale nakonec foukalo, tak jsem ho vyuzila uplne jinak...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli včera na svatbě taky Radovana a bylo to super, je to fajn chlap, už se moc těšíme na fotky. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Holky a můžu se zeptat, jak dlouho Vás fotil? Mě řekl, že nás bude fotit max. do 20-21 hod., protože máme svatbu v pátek a on fotí další den zase svatbu. Jsem z toho docela zklamaná, protože se mi to zdá málo. Co třeba, až budeme vypouštět lampiony štěstí a tak, to nebudeme mít nafoceno. Na druho stranu ho mám vybraného už dlouho a zatím se mi žádný jiný fotograf nelíbil:(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@lacime Ahoj, mě Radovan odjížděl dokonce ještě dřív. Měla jsem to v pátek a musel se z Prahy dostat zase domu, kde v sobotu fotil další svatbu. Nakonec mi to vůbec nevadilo..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahojda, nám fotil svatbu v září :-) bylo to úžasné a jsme s výsledkem moc spokojení :-) fotil od rána cca od osmi a pouštěli jsme ho domů myslím kolem osmé hodiny večer..myslím, že to stačilo.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, přidávám se :-) Nás fotil radovan v říjnu a přes nejhorší počasí, které mohlo být ]-( máme nádherné fotky, jiné v tom, že jsme fotili uvnitř :-) . I tak jsme moc spokojení, nikoho jiného bych nechtěla :-)
Odpovědět
ahoj...přidávám se k diskusi...taky máme u Radovana rezervovaný termín...už před rokem jsem ho oslovila, stačilo jedenkrát shlédnout jeho stránky a bylo rozhodnuto...dosud jsem nenarazila na lepšího fotografa...strašně moc se na focení těším i na to předsvatební:-))
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?