Svatební fotokniha - poraďte kde objednat?

Sháním pěknou kvalitní fotoknihu, nejlépe s tvrdými listy s pevnou vazbou (klidně i luxusní koženou apod).. Prosím nemáte tipy, kde lze vytvořit a nechat vyrobit? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli můžu doporučit tak rozhodně Saal digital! Perfektní a rychle zpracování. Barvy super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit také https://www.kvalitnifotky.cz/fotokniha/
Odpovědět
Profilova fotka
Nejkrásnější dělá graphi studio. Jsou to Italové, čeká se na ni asi měsíc, ale stojí za to.
Odpovědět
@petrasebestova a mají české stránky?
Odpovědět
@jaasminka Já se chystám udělat na Bontia.cz, uz ponekolikate si nechavam udelat knihu i fotky a vzdy je to nadhera :)
Odpovědět
@magdalena2112 Tak na ně jsem koukala tak a vypadá to velmi dobře. Neměla jste osobních náhodou tu fotoknihu z tvrdými listy? A je na to třeba nějak extra program?
Odpovědět
@jaasminka svatebni teprve budu tvorit s pevnyma deskama ale jinak jsme rodicum delali s mekkyma a vypadali perfektne. Vkladali jsme tam stare fotky naskenovane a byla jsem prijemne prekvapena jak to vypadalo hezky. Jinak staci stahnout program do pocitace a v nem se to vsechno tvori. :-)
Odpovědět
@magdalena2112 No vypadá to dobře, ale cena skoro 4 tis. Za 48 stran je teda šílené vysoká :-(
Odpovědět
@jaasminka a kde jste na to přišla?? :-) Ikdyz jsem zkusila dat tu nejvetsi XL knihu a 48 stran ukazalo mi to castku 1000 Kc. A to tam tedka maji jeste slevy na ty knihy. https://www.bontia.cz/ceny/fotoknihy
Odpovědět
@magdalena2112 Tak to máte asi jinou variantu, já koukam na xl také, ale s pevnýma deskama a silnými listy a cena je po slevě cca 3700 plus poštovné.
Odpovědět
@jaasminka no to bohuzel nevim, proklikala jsem vsechny moznosti i s pevnyma listama a vzdy jsem se dostala na max 1300 kc. Nevim v cem je chyba, nekoukala jsem se pres svuj bontia ucet ze bych mela nejake osobni vyhody, koukala jsem neprihlasena na web, tak to musi byt pro vsechny stejny
Odpovědět
Profilova fotka
Též jsme objednávali z Bontia a maximální spokojenost. Pro rodinu jsme nechali vyrobit menší fotoknihy ve stylu brožurek a doma máme skoro 3kg těžkou fotoknihu s extra silnýma listama. Vypadá luxusně a jsme s ní moc spokojeni. Objednávali jsme však velikost L, která nám připadala tak akorát. Sice je to drahý špás, ale raději si připlatím za kvalitu, která vydrží.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jinak teda netuším, kde by se dalo dojít k ceně do 1300 Kč. My za tu s extra pevnými listy dali 2899 Kč, i s tou probíhající slevou, která běží na stránkách... =-)
Odpovědět
@happynika Tak to jsem ráda, že jste spokojeni. Já ještě pořád trochu váhala nád tou s pevnými listy, zda ji z důvodu ceny nezměnit na s měkkými, ale asi půjdu i po Vašem pozitivním ohlasů do tvrdých listů i za cenu tak vysoké ceny. Mám tedy prozatím vBrnou variantu XL
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, doporučím firmu Saal Digital. Kniha vypadá moc hezky, jde složit online a listy se dají úplně otevřít (ne jako v knížce) už při základním zpracování (ve fotolabu je to za přípaltek).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?