Svatební fotografka Lenka Seničová. Fotila vás?

Profilova fotka
Koho vás už fotila nebo bude fotit.. chci se kochat jejím uměním:)
Odpovědět
Ahoj, nám má fotit v červnu obřad a společné foto po něm, tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Nemáte někdo ještě nějaké reference? Minimálně fotky na stránkách má parádní, ale není nad osobní názor ;-)
Odpovědět
podivej se ke me do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Nás taky fotila a spokojenost byla na 200%!Skvelé jednání a perfektní výsledek:)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciho @jinaja Děkuju holky,díky vám dvou jsem na ní přišla,dnes jste obě měly alba na hlavní stránce :-D Právě se mi vaše fotky strašně líbily,tak do ní asi půjdem :-)
Odpovědět
@limda neni zac :-)
Odpovědět
ahoj, my ji máme taky na 7.7. , komunikace po mailech zatím super a ve středu s ní jdu podepisovat smlouvu, tak jsem ráda, že jste s ní byly spokojené :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
ahoj, my máme svatbu 9.7. a bude nás fotit Lenka. Smlouvu jsme podepsali, zaplatili zálohu... Jednání jak mailem, tak osobně bylo skvělé. Tak snad vyjde i to focení :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my sme meli svatbu pred rokem, fotila nas Lenka a fotky jsou moc hezke. Ted, kdyz si je prohlizim, svatba vypada jak v pohadce :-) Fotila i svatbu moji kamaradky pres zimu a taky se ji to moc povedlo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahojky holky, také se mi moc líbí Lenčiny fotky, jen jsem se chtěla zeptat - je cena za 10 900Kč za 8 hodin focení normální? Vím, že za kvalitu se platí, ale vůbec netuším jak se jinak pohybují ceny ostatních, podobně kvalitních fotografů. A ještě jsem se chtěla zeptat, těch výsledných 400 - 600 fotek, které jste pak získali na DVD je už upravených (vyretušovaných) a nebo jste pak nějaké vybrali a připlatili si za retuš? Doufám, že pokud si jí vyberu, nebudu litovat, co myslíte? Jaké máte zkušenosti? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nam ted fotila 23.3.2013 svatbu a pred tim jeste jako par. Muzu jedine doporucit, je uzasna a fotecky nadherny, na zkouknuti kdyztak v albu :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@danielama já fotila s Lenkou boudoir a byla úžasná. Krásné fotky, super přístup. Je moc milá a opravdový profesionál. Na svatbu ji nemáme, už měla náš termín plný. Ale myslím, že jsme vybrali dobře :-). S Lenkou určitě chybu nezděláte
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme předsvatební focení a naprostá dokonalost. Na svatbě jí budeme mít 25.5 :) Lenka je ochotná, upovídaná a fotí velice krásně... je schopná si i lehnout do bahna jen aby vše dobře zachitila :)
Odpovědět
Děkuji holky za odpovědi :-) Mě se všechny její fotečky moc líbí, jen mě trochu zarazila ta cena, ale asi je to normální.... A mohu se ještě zeptat, kolik foteček dodává upravených (vyretušovaných)?
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama nevím kolik svatebních, ale co se týče předsvatebního focení, které jsme měli venku i vevnitř, dostali jsme okolo 160 krásných fotek za cca 1h30. Co se mi u Lenky líbí je, že dělá retuš, ale přirozenou :) Dokonce Honza mi říká: super, tady mi Lenka ubrala vrásky :D Co se týče ceny, když jsme prvně vybrali fotografku, tak byla kolem 10tis za 8h. Myslím, že je to taková standartní cena.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my jsme si Lenku Seničovou vybrali po doporučení kamarádů, kterým fotila svatbu (měli krásné fotky), také na internetu se nám její práce líbila. Ale když fotila naši svatbu, tak jsme teprve poznali jak je milá, vstřícná a profesionální. Byli jsme s manželem moc spokojeni. A hlavně, ty fotky které nám udělala byly překrásné. Nám i všem co je viděli se líbí. Takže za mně, když bych měla hodnotit, by dostala 10 bodů z 10 :-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Znám Lenku osobně několik let, co svatby fotí. Můžete plně věřit tomu, co zde o ní čtete. Je profesionál, její stránky rozhodně nejsou fake, a k velmi profesionálnímu a lidskému přístupu dostanete i perfektně odvedenou práci a skvělé nevšední fotografie. Svatby fotím sám několik let, ale pokud bych se znovu ženil ( ještě jem se s Lenkou neznali) pak bych si ze všech co znám vybral právě jí a byla by to moje jasná volba. Vím, že se najdou škarohlídi, kteří budou mít můj příspěvek za reklamu samotné Lenky, nebo vymyslí že svatby fotíme spolu a dělám jí reklamu ale není to pravda, toto skutečně nepotřebuje, vím o čem píšu a za svými slovy si stojím, koneckonců je potvrdím vždy když bude potřeba. Zamálokoho bych se na tomto webu zaručil jako za ní. Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
@atprosecka Hele Zdendo, tak teda dik :-) Tesi me to :-) Ale jak jsi to tu napsal mi to trosku prijde, ze by sis me i vzal, znat me pred svatbou :-) To me samozrejme tesi take :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ne ne, manželku bych si s dovolením nechal, vybíral jsem dlouho ale nakonec dobře :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?