Svatební fotografie s nejlepší kamarádkou, máte nápad?

Zdravím všechny, jdu si zase sem pro radu, tentokrát na téma svatebních fotografií :-) Jde o to, že mám jednu opravdu nejlepší kamarádku, jsme skoro jako sestry a jsme spolu už hodně dlouho. Napadlo mě proto, že kromě romantických fotek s budoucím manželem bych chtěla mít na památku i fotky se svou nejlepší kamarádkou. Ale ne takové, kdy se vedle sebe jen postavíme a cvak, chtěla bych nějaké intimnější. Takové, na kterých bude vidět, jak se máme moc rády a že k sobě máme opravdu blízko...prostě, aby z nich bylo cítit to velké pouto. Nemáte nějaké nápady na fotografie? Když jsem si totiž do googlu zadala "wedding best friends photo", vylezly mi jen fotky z filmu Svatba mého nejlepšího přítele :-D Zatím mě napadla jen fotka, kterou přikládám a budu ráda za každý tip nebo nápad! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 tak co něco takového ;-)
Odpovědět
@labelaisabela Jé, děkuji, to je perfektní! :-) Hlavně ta, jak vedle sebe leží/ležíte nebo ta na posteli! A asi využiju i nápad s tím držením se za ruce jak jsou i s ženichem zády. Děkuji, super inspirace! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@kjbfwaf Děkuji, my už fotografa máme, já jsem chtěla spíš něco pro inspiraci :) Já nemám ani tak potřebu být nutně originální, jen bych chtěla mít se svou kamarádkou víc než jen fotku, jak vedle sebe stojíme s kytkama.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, dopředu bych toho moc nevymýšlel a tvořil na místě. Vzal bych si Vás a Vaši kamarádku stranou, dál od ostatních svatebčanů a improvizoval. Když je dobrá nálada, porozumíte si s fotografem, je s ním sranda, nápadů je dost. Nechte proudit myšlenky, užívejte si společné chvíle. Místo jako louka (lehněte si do trávy a dejte si třeba pampelišku za ucho), stromy (můžete na nějaký vylézt), dětské hřiště (zhoupněte se spolu na houpačce), projděte se potokem nebo jen po cestě, nápad vylézt kamarádce na záda nebo obráceně viz výše je taky super :-) Vezměte si třeba lahvinku vína a dejte si skleničku... něco co máte společně rády... Ona ta pravá fotka, která Vám pak udělá velkou radost může být naprosto obyčejná, bez jakékoliv přípravy a aranžování. Důležité je, aby fotograf se do tohoto okamžiku vcítil , fotil rád, byl naladěný na Vaši vlnu a byl ve střehu :-) Úsměv, vzájemný pohled, cvak... a fotka je na světě... Může vzniknout, aniž budete o tom vědět... Přeji Vám hodně štěstí a krásnou svatbu! Martin Šašek
Odpovědět
Mě se teda líbí ta, jak skáčou na posteli, to zvážím se svou svědkyní a nejlepší kamarádkou zároveň ;-) Procházej alba, mnoho nevěst tady má opravdu origoš fotečky a opravdu dost záleží na fotografovi ;-)
Odpovědět
@martinsasek Děkuji za rady a nápady!! Od profesionála se to zvlášť cení :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?