Svatební fotograf Tomáš Kejha a Lucie Pešková Kulichová

Ahoj děvčata, zrovna jsem tady narazila na fotografa Tomáše Kejhu. Máte s ním bližší zkušenosti? Prý fotí i se svojí ženou...? A co fotografka Lucie Pešková Kulichová? Ta má taky nádherné fotky... Od obou se mi fotky, které jsem viděla, velmi líbí, ale ocenila bych vaši osobní zkušenost... Máme svatbu naplánovanou až v roce 2013, ale ráda bych si udělala přehled... :-D Děkuji
Odpovědět
Koukala jsem na fotky a ta Lucie je teda vážně třída. Prý spolupracuje s Leošem Brabcem, tak to už mluví samo za sebe. Hodně štěstí při hledání.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Lucka nám fotila svatbu,fotí vždy s manželem byla vážně skvělá!A ty fotky nádhera:)Jsou to moc hodní a ochotní lidé:)a byla sranda..jsem ráda že jsem si je vybrala..
Odpovědět
@pavlaa1 Hm, ale spolu v tandemu jsou levnejší a dávají tomu oba přednost, tak proč asi.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlaa1 vždycky záleží na tom koho si nevěsta na svatbu objedná, to je jasné, vznikají pak různé kombinace fotograf plus kameraman, ale hellesvan to myslela jinak, protože Leoš s Luckou skutečně spolupracují jako dvojice a nabízejí společně určité služby pod jedním názvem, takže tak to bylo myšleno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@j_a_n_i_c_k_a Oba tito fotografové jsou skvělí, každý z nich má svůj styl, takže si jen stačí vybrat co se Vám více líbí ;-)
Odpovědět
Díky děvčata :-) Myslím, že s panem Brabcem spolupracují snad všichni "dobří" fotografové. Viděla jsem, že spolupracoval s Bigim, se Simonou Smrčkovou...atd. Zase u Fotografa Kejhy mi přijde fajn, že fotí ve dvou, což je super! Jen jsme se se snoubencem bavili, že by fotograf mohl fotit jeho přípravy a paní fotografka moje, takže bychom měli všechno zdokumentované...:-D :-) A máte s nima někdo osobní zkušenost? Viděla jsem jejich svatební video tady na beremku a přijdou mi jako velmi sympatičtí lidé...Tak proto se ptám ;-)
Odpovědět
Děvčata, teď jsem našla další album od Tomáše Kejhy. Hmmm...vážně, moc moc hezké...tak asi už začínám mít jasno... ;-) http://www.beremese.cz/fotoblog/lenni...
Odpovědět
@j_a_n_i_c_k_a já to myslela tak, že zrovna s ní spolupracují jako lifetimemoment - nabízejí se spolu prostě, ne že si najmeš jednoho a druhého, najmeš si oba spolu, tak jsem myslela, že spolupracují spolu, fungují jako dvojice - ne že se sejdou na jedné svatbě, kam si je někdo nezávisle na sobě objedná.
Odpovědět
@pavlaa1 Mluví to samo za sebe, protože to není totéž, viz můj předešlý příspěvek.
Odpovědět
@j_a_n_i_c_k_a jééé děkuji:) my jsme na ně natrefili náhodou, když nám odřekla naše fotografka a hned nám to zajistila u nich. Jsou perfektní...oba sluníčka a hlavně to mají jako koníčka a jde to vidět:) Fotí oba, u nás se na svatbu ráno rozdělili..ani o nich nebylo celou dobu vědět:)
Odpovědět
@lennik4 Vaše fotečky se mi moc líbí a moc vám to slušelo...:-) Navíc, když píšeš, že jsou "sluníčka", tak o to líp! :-D Dívala jsem se i na výzdobu, kterou máš nafocenou v albě příprav a musela vám dát hodně práce, že? Jak dlouho jste to všechno plánovali? Měli jste to moc moc krásné a máte úžasnou památku ve formě fotografií...;-) Měli jste i kameramana?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tom s Peťkou jsou opravdu úžasní! S přítelkyní jsme měly svatbu 1.10.2011 a fotili nás právě Tom s Peťkou a video Leoš Brabec :-D nemohly jsme vybrat lépe. Ještě to tu nemám vůbec vyplněné, ale chystám se na to, takže i fotky sem dám, abyste se mohli podívat na jejich úžasnou práci, kterou předvedli. Fotky jsou opravdu nádherné! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucku Peškovou jsme měli a byla naprosto úžasná..její fotky jsou skvost a navíc je to úžasný člověk...ještě bych ráda podotkla, že Lucka fotí také ve dvou - s manželem, tudíž se mohou i rozdělit, moje přípravy fotila hodně Lucka a manželovi Lucka i její manžel...jsou super sehraní..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, nám fotil svatbu Tom a Peťa Kejhovi. Lepší fotografy jsem si vybrat nemohla. Celý den byli téměř neviditelní, ale i tak dokázali podpořit a odbourat případnou nervozitu. Až z fotek jsem si zpětně dala dohromady celý svatební den. Budu některé fotky přidávat do alba, stejně tak jako reference.
Odpovědět
Pekny vecer, nevesty, ty ktere z vas meli Lucii Peškovou Kulichovou, na kolik a za jake mnozstvi prace/fotek jste to meli? Uctovala si nejake dalsi poplatky (treba km nebo neco takoveho)? Jak dlouho dopredu jste si ji rezervovali? Diky za kazde info.
Odpovědět
Profilova fotka
@atomy myslím, že v případě cen bych se obracela přímo na dodavatele... vše ti pošle - cenu fotek, cenu km, i počet fotek,.já ji rezervovala 3/4 roku dopředu a to jsem měla štěstí:)
Odpovědět
@hellenn to samozrejme chci udelat, ale protoze pritel zatim stale zastava nazor, ze kvalitni fotograf lze sehnat pod 5 tis na cely den, tak se snazim sehnat alespon priblizne info o tech par "vybranych", abych na nej mela vhodne argumenty :-) snad jsem to nenapsala moc zmatene
Odpovědět
Profilova fotka
zmatene jsi to nenapsala, ale porad si myslim, ze bude lepsi, kdyz si o cenu napises primo dodavateli.Protoze nekteri fotografove ceny oproti lonskemu roku menili...nas treba Lucka i Leos tocili 2 dny, tudiz cena byla jina.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?