Svatební fotograf Radek Burda. Máte reference?

Ahoj. Jsem tu nová. Strašně mne zaujala reklama svatebního fotografa Radka Burdy a moc se mi líbily jeho webovky a uplne mne dostaly jeho medaille ze světa. (a jeho fotky samozřejmě :-)) Ale nikde jsem tu nenašla na něj nějaký odkaz. Možná, že jenom špatně hledám, ale když dám do vyhledávače Burda, je to tu samá Burda Moden 8-). Nemáte nějaká holka s ním zkušenosti? Nedá se na něj vzít reference? (jsem z jeho fotek fakt unešená a termín se mi docela blíží) Jak dlouho fotí (myslím při obřadu)? Kolik dostanete od něj fotek? Jak vypadá jeho svatební book? Chce něco za dopravu? .. no a pak trochu soukromá otázka: není nafrněný? :-) (přece jen ten jeho seznam cen od New York po Paříž je trochu .. no sami víte, trochu to se mnou seklo) Ráda bych trochu divočejší svatbu a on teda vypadá fakt divoce :-D Holky, prosím, prosím... díky moc.
Odpovědět
ahoj palatko, tak me prave taky zaujal s tim ze nema strojeny a kazda fotka ma nejakou hloubku :-) pustila sis tam na webu video ze snidane z ct1?
Odpovědět
ahoj, zkusila jsem si ho vygooglit a mimo jiné jsem našla diskuzi, kde se řeší tahle diskuze - přispěl tam i pan fotograf :-p jinak reference jsem nenašla, ale zase jsem toho neprohlížela moc - radím zkusit zadat do vyhledavače celé jméno, to to najde skutečně jen jeho ;-)
Odpovědět
teri: tu diskusi jsem taky cetla a zrovna me to moc nepotesilo =-) spis to budu asi resit nakonec tak, ze sice u Zuzany Scharf jsme jako prvni nahradnici na nas termin, ale kamaradka ma pritele co ma firmu reklamni a taky na modeling a sama mi nabidla, ze by mi nejakyho fotografa dohodili.. takze asi tak nejak.. :-)
Odpovědět
gepe, taky to ve mně nevzbudilo moc sympatie... myslím, že takový profík by si měl dávat bacha na to, jak se vyjadřuje o potenciálních klientech na internetu... :-N
Odpovědět
teri: presne! ale i o konkurenci :-N
Odpovědět
gepe: jj ;-)
Odpovědět
Holky, tak jsem ho kontaktovala. Byl moc mily, ale nemel cas. P.S. To video jsem videla. Dost mi mrzi, ze to nevyslo.
Odpovědět
palatka: tak snad najdeš někoho, kdo bude mít taky tak hezké fotky, držím palce ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?