Svatební fotograf David Tesař. Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nemáte některá zkušenost s tímto fotografem?
Odpovědět
Ahoj, znám ho. Pro mě osobně nefotil, ale fotil mojí kamarádku a fotky má moc hezký. Ale myslím, že ne úplně levný. Ale jde o to, že ty fotkyjsou to jediný, co ti z toho dne zbyde. Takže myslím, že dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
díky, janinn, psala jsem mu ale ještě se mi neozval, tak nevím
Odpovědět
Profilova fotka
Cindy,tak jsme se zase sešli...tento fotograf nám bude fotit svatbu a už se na něj moooc těšíme. Je úžasný v létě jsme se u něj byli domlouvat a ukazoval nám ještě nějaké jiné fotky než má na netu a je fakt moc šikovnej. Hlavně zněj byl nadčený ženich. Je fakt,že moc levný není,ale má super fotky. Celodení focení má za 8000,- jestli se nepletu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lupin, no pokud celodenní focení má za 8000, tak to co bych chtěla já - jen obřad a hlavně fotky po obřadu tak to by snad do 4000 mohlo vyjít. Psala jsem mu na těch jeho stránkách, ale budu mu muse asi ještě napsat nebo zavolat, jelikož se mi neozval. PS, dneska jsem byla s kamarádkou po šatech - nádhera - hlavně v Nuance Paris - ale ceny trochu vyšší :-(
Odpovědět
Ahoj Holky, jestli řešíte fotografa, můžu vám dát tip na Tomáše Kejhu. Fotil nám svatbu a jsme z fotek doslova nadšeni! Je moc šikovný a na fotky má cit. Dokáže vystihnout to pravé, focení s ním je nenucené. Úprava fotek je bezkonkurenční a s cenou jsme byli moc spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tip martulo!
Odpovědět
Profilova fotka
cindy už se ti Tesař ozval? My když jsme sním mluvili,tak říkal,že bude odjíždět někam do ciziny,,,,ale já když jsem mu tenkrát psala,tak mi asi do dvou dnů odpověděl.Teď mu budeme psát po novým roce a zaplatíme zálohu a uý se na něj těšíme. Za obřad mi taky psal cenu,ale teď si nejsem jistá zda to bylo 5 nabo 6 tisíc. Právě že to už nebyl tak velký rozdíl,že jsme jednoznačně řekli,že chceme celý den (od příprav do prvního tanečku a nebo rozkrojení dortu)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?