Svatební fotoalbum na klasické fotografie

Profilova fotka
Ráda bych požádala o doporučení na svatební fotoalbum na klasické fotografie. Nelíbí se mi nic s nápisy a mašlemi, ráda bych něco jednoduchého a nepřeplácaného, nemáte prosím někdo nějakou radu či vlastní zkušenost, kde vybrat a sehnat? Na googlu jsem hledala, ale nic mě nijak zvlášť nezaujalo :-(
Odpovědět
hrozne se mi na Fleru libi Luxury lace wedding collection (ted si nepamatuju prodejce): alba potazena svatebni krajkou. Ale jsou hooodne draha...
Odpovědět
Sháněla jsem loni pro kamarádku a je to děsná bída, pokud za to nechce člověk dát balík peněz :( Pěkné jsem viděla akorát v polsku za dobrou cenu, bylo s černými listy a obal takový perleťový jako se dělávají obálky, ale byl takový ten nadýchaný jak polštářek. A v ivory barvě. Moc hezké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji na fler.cz - profil Kattka 28 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si koupili klasické staré fotoalbum a tam jsme fotky lepili. Nechtěla jsem takové, kam se fotky zasunují, ale spíše, kde jsou čistě papíry a mezi listy jsou hedvábné papíry. Tak jsem to sehnala na fleru, myslím, že jsem dala vyhledat vintage fotoalbum :-). Do takových alb se dávají fotky to takových černých rožků, to se mi ale moc nelíbilo, tak jsem tam fotky lepila oboustrankou. Taky výhoda tohoto alba, že tam člověk může napsat rukou poznámky, což u toho klasického, kam se fotky zasunují pod fólii většinou nejde a do fotoknihy si člověk netroufne ručně psát (při laminaci to ani nejde). Sháněla jsem opravdu dlouho a došla jsem k tomu, že u těch nových, co se prodávají ve fotolabech, člověk nic hezkého nesežene, bohužel :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@zachovamezazitky @izzybickerstaff @huwik - rožky se dělají i průhledné, ne? Takhle nějak si to představuji, nechci fotoknihu, nad klasiku prostě není :-) Nevím proč mě hned nenapadl Fler, přitom drtivou většinu svatebních věcí mám odtamtud... Už jsem asi našla :-) Ta krajková jsou krásná, ale cena je vysoká, takže jsem našla někoho, kdo má více různých stylů a zkusím se domluvit na nějaké představě a pokud bude možné mi ji splnit, budu nadšená.... :-) Nenechám si tam napsat jména a datum svatby a budeme mít své originální. Mrkněte když tak na profil Kaaj- svatební, co myslíte? Jinak moc děkuji za inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita Běhání po obchodech není má silná parketa, vím jakou mi dalo práci sehnat pěkné svatební blahopřání, nechci to absolvovat znovu, tak si nechám udělat na přání, ale díky za tip, kdyby náhodou... :-)
Odpovědět
@tmartina jasně, to ja taky nemusím, právě jsem koukala všude možnė po netu a nic (fler mě nenapadl taky :-) Ale teď na něj kouknu, takže taky děkuji za tip!) tak jsem si říkala, že polák je obchodník všestranný a něco by mít mohl, skočila jsem tedy tam. Mám totiž vlastní alba s černým i listy, kam lepím oboustrankou fotky z dovolených a taky z polska...tak proto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita My máme do Polska pár metrů, takže tam také jezdíme nakupovat a vůbec, punčochy, spodní prádlo a svatební kytičku mám právě odtamtud... ;-)
Odpovědět
@tmartina aha, tak to je super! Právě taky přemýšlím, že bych na kytku šla tam. Tak nějak se mi zdá, že to umí líp :-) Anebo si jen koupím květiny a svážu sama... :-)
Odpovědět
@huwik jen pro info, ty rožky se dělají i průhledné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No takhle, my jsme tam koupili jen konvalinky, u nás na ně bylo ještě brzy, ale uvázat jsem si je nechala tady od kamarádky :-) Ale vím, že tam spousta holek jezdí i pro uvázané květiny a chválí si je :-) @kikwita
Odpovědět
@tmartina jj přesně tak. Když dostanu krásnou kytici k narozeninám, takxje vždycky z polska :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@tmartina Pro nás vyrábí alba (dle veškerých výmyslů našich i našich klientů :) ) Alena Švambergová. Má jak luxusní svatební krajky, tak i ozdobné papíry. Můžeme doporučit ;) Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechali jsme si dělat na fleru od jv-alba ... Pro nas je většina alb z obchodu malá :)
Odpovědět
Ahoj zdravim te. neuvazovala si o fotoknize?ma to totiz hodne vyhod je skladnejsi,takze nezabere tolik mista a muzes ji kdykoliv vzit kamkoli sebou.dale si ji muzes udelat uplne podle svych predstav.pokud nejsi zrucna existuji i sluzby kde ti tuto fotoknihu udelaji na miru presne jak chces.kdyby si chtela vedet vic tak mi napis email a ja ti poslu odkaz kde muzes videt jak takova svatebni fotokniha muze vypadat.
Odpovědět
S tvým problémem ti nepomůžu, jenom mě trochu překvapuje, že ještě existují alba na klasické fotografie. V současné době je snad dobře udělaná fotokniha mnohem výhodnější. Neztratí se žádná fotka, je to kompaktní, cenově únosné a úžasně variabilní. Pokud se každá strana dělá jako celostránková koláž z fotek, jejich částí apod. tak se dá vyrobit úplně všechno dle vaší fantazie. Vhodné je aby zpracovatel knihy, byl zároveň i fotografem. Už při focení svatby si může částečně naplánovat jak příslušnou stranu bude dělat. K tomu nějaké trikové fotky a výsledek je vynikající.
Odpovědět
@tmartina kupovala jsem na Fleru ;)
Odpovědět
@tmartina my budeme mít toto http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-fot...
Odpovědět
@rjarda nic není tak hezké jako kvalitně vytištěné fotky fotoknihy si dělám z dovolených, na to mi to přijde dostačující, ale svatební fotky dáme do alba..
Odpovědět
@marketuskas Naprostý souhlas :-) Já dávám do klasického alba i dovolené :-) Ale musí to mít černé listy a lepím to oboustrannymi lepitky, co jsou určeny přímo na fotky, takže to ani neruší jako růžky. A svatební chci taky na černý podklad, ty foky hnedka líp vyniknou..Ale tak každý má jiné preference.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka15 @rjarda Samozřejmě, že fotoknihy znám, ale... Narození dětí a svatba jsou pro mě velice důležité okamžiky mého života, že si přeji je uchovat na klasických fotografiích. Taková ta nostalgie, kdy jsme si prohlížely jako děti svatební album našich rodičů nebo naše miminkovské snímky :-) Takže fotokniha ano, ale pro jinou příležitot ;-) Děkuji za rady a přeji pěkný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fifina86 Děkuji, už na tom pracuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji nádherná alba L-A Photo: http://www.alenasvambergova.com/2015 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketuskas Ano, moc pěkné, také jsem se na tyto dívala, ale já se rozhodla pro klasicky vázané s plným hřbetem. Také jsem se rozhodla pro vícebarevné listy, hezky to album oživí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita A já zrovna ty černé listy nemusím- asi je pravda, že víc fotky vyniknou, ale mě to přijde smutné. Rodiče mají černé listy, ale tam to zase k těm černobílým fotografiím více sedí... ;-) Lepit ty fotografie tam také nebudu, dnes jsou k sehnání průhledné růžky, tak to také neruší... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischalinka Už jsem se na ně dívala, ale jsou moc elegantní, prohlédla jsem všechny její nabídky, má je krásně zpracované, ale nevybrala jsem si, to není můj styl. Děkuji za tip :-)
Odpovědět
@tmartina to máš pravdu, že to může působit na někoho smutně. Já jsem na fotky ulítlá, takže to beru jinak :-) Ty průhledné růžky jsem zkoušela ale mě to teda vadí...Jsem trochu deformována svým povoláním asi :-) To je můj problém ovšem!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?