Svatební fotoalbum. Jaký typ si vybrat?

Ahoj všem. Právě jsme dostali od fotografa něco přes 100 fotek z naší svatby o velikosti 13x18cm. Nevíme pro jaký typ fotoalba se rozhodnout. Jestli klasické růžky / lepící čtverečky pod fotky / a nebo tu přilnavou folii co se dává přes fotky. Také nevíme kde koupit v Brně. Doporučte prosím něco. Děkujeme moc. Tom & Karla
Odpovědět
1
2
Ahoj, ja doporucujem fotky nelepit, ale pekne ich vkladat do fotoalbumu, v kazdom dobrom obchode, aj napr v Tescu sa daju kupit krasne svadobne fotoalbumy roznych velkosti, ja osobne by som tie fotky nelepila, lebo sa znicia ked nebudu chranene foliou, nebudu ocapkane a podobne. pokial viem, tak tie lepiace blbosti sa daju v tescu kupit a urcite aj niekde v papiernictvach, ak sa spytate
Odpovědět
Ahoj, já jsem jednoznačně pro klasická alba, nějak se mi nelíbí ty folie přes to :-N Ale na fotky jsem "úchyl", doma mám pěkných pár velkých alb. I moje rodiče mají klasická alba a za těch 30 let jsou pořád ok. (používali ty klasické fotorůžky). A co se týče prodejen, v Tesku mají hodně malý výběr např. ve srovnání s jinýma prodejnama - foto na České (naproti okýnku s pizzou), pak na Běhounské, na Úvoze, na Husitské, Fotex na Rašínově .... všechno jsou to prodejny foto s docela slušným výběrem fotoalb. A růžky nebo ty lepící čtverečky se dají koupit u Wágnera v papíráku, měli tam i pár druhů klasických svatebních alb, ale za poslední měsíc jsem tam viděla už snad jen dva poslední kusy, nevím ,jestli to přestali objednávat =-)
Odpovědět
inak, ja som velmi spokojna s POLDOM - su to vyrobcovia fotoalbumov, doteraz najkvalitnejsie a cenovo dostupne pre uplne kazdeho, skoda, ze neviem kde vsade ich predavaju na SVK, okrem tesca
Odpovědět
Souhlas,, Poldom má krásná alba, my jsme koupili 3 svatební pro rodiče :) Na rozdíl od jiných mají i výběr s takových decentnějších a přitom hezkých - žádné holubičky, zlaté srdíčka, atd. ;-) Ale v brněněském Tesku jsem je neviděla.
Odpovědět
blanka.k a daju sa tie fotoalbumy aj niekde na internete kupit? mne sa tie holubicky tiez moc nepacia...
Odpovědět
Profilova fotka
a já prosím o radu,kde sehnat krásné bílé nebo červené album,už potřetí jedno objednávám,ale nic:-(
Odpovědět
Poldom se dá sehnat na netu, teď přemýšlím na jaké diskuzi mi holky dávaly odkazy, zkusím to někde vyhrabat.
Odpovědět
dakujem, potom mi to, prosim ta hod do IP, vdaka
Odpovědět
Tak zadejte do vyhledávače "Kde koupit fotoalba" a je tam ta diskuze i odkazy
Odpovědět
aho, takže myslíte spíše ty rožky a nebo tu folii přes fotky ? Mě ta fólie připadá super, nikdo mi neťape rukama na fotky. TOM
Odpovědět
Ty folie jsou asi praktičtější, mě se ale víc líbí klasika. Nemusím teda fotorůžky, spíš používám ty lepící čtverečky, které nejsou vidět ;-) Ale záleží samozřejmě na člověku, co se mu víc líbí. Ještě mě napadá, že ty alba s lep.folií pojmou méně fotek, klasická bývají i na 100-120 stran, folie jsou spíš na méně ;-)
Odpovědět
Každé má svoje.... někdo na t fólii nadáva a mě se to teda nelíbí ale zase ti z toho fotky nevypadávají jako z těch růžku.... já bych chtěla úplně klasické album ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já taky, klasiku s černými listy a všude na mě koukají jak na exota, že nechci podle nich nááádherné album se zlatými prstýnky :-D Rodičům jsem dělala ty menší klasická (cca 30x 22 cm) a lepila jsem to pomocí těch lepících čtverečků a drželo to fest. U větších formátů fotek bych právě měla strach, že mi to vypadne z těch růžků, jak píšeš. Leda komu se líbí růžky, tak pak ještě to zkombinovat s těma čtverečkama, aby to drželo.
Odpovědět
baltazarek - naco by ten clovek tapol na fotku, ked ju vidi? ucapu sa fotky vtedy, ked je nutne ich chytat, tu vsak len obracaju strany ;-) jedine si treba davat bacha pred malymi detmi. ale to aj pri "foliovych". klasicke rozky maju podla mna vacsie caro a nelesknu sa tak (napr. pri umelom svetle doma v kuchyni :-D)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme taky klas.album, lepila jsem čtverečkama a v pohodě to jde opět odstranit (po roce jsem si vzpomněla, že chci fotky jinak - samo ne všechny) jinak nám po fotkách ťapou babičky a taky nám krčí ten vložený list mezi fotkama s folií mám jedno album s dovolenou a občas se nějaká fotka přichytla a šla z folie těžko sundat, rožky mám poničené to radši album s okýnkama, ale to zas musí mít člověk jen jeden formát :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svadobný album s prelepovacou fóliou.tiež som najprv nechcela, bola som za klasiku, ale nič krajšieho som potom nenašla a kúpila taký, a teraz nelutujem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si práve ideme objednať fotoknihu namiesto albumu - vyzerá to perfektne!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si hrála s klasickýma růžkama a vypadá to dobře a už to není ani to co dřív,měla jsem to rychle hotové :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky zkoušela klasický růžky, ale vůbec to nedrželo...takže jsme koupili lepidlo na fotky a bylo to... :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky růžky...výhodou je, že se dají fotky kdykoli vyndat...ale pravda dost vypadávají! :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky pro růžky, chtěla jsem folie, ale pořádné album s foliemi jsem nenašla :-( Teda žádné mi nepřišlo dost vhodné :-(
Odpovědět
A aku mate skusenost s lepidlom na fotky. Mne ho predavac odporucil namiesto tych roztekov, ale sa bojim, ze ked si po case budem chciet fotky premiestnit, ze ich roztrhnem...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Trosku sa pokusim ozivit tuto temu ;-) Robime si teraz svadobny album, robime si tlacene fotky, nieco na sposob knizky. A riesim dilema: dat tam nejake texty? Alebo nie? Ak ano, je niekolko moznosti: prihovor, nejaku basnicku, alebo komentovanie fotiek. co poviete?
Odpovědět
ja tiež chcem zo svadobných fotografií knižku. a ten komentár by bol podla mna na mieste. kludne môžeš skonbinovať všetky 3 varianty. bude to živšie ako keby si dala iba jeden typ textu. takto bude každy, kto prelistuje váš album čakať, čo nové nájde na ďalšej stránke :-)
Odpovědět
my chceme pojat jeden album tak seriozne a druhy mensi tak veselsie. Prvy album bude velky A4, v bielej kozi. a seriozne nemyslim, smutne. Ono to ani nejde, kedze na 90% nasich fotkach sa smejeme ;-). Ten druhy veselejsie, lebo mame fotky, kde pri foteni padame a su podarene, kde zenicha dvihaju druzicky a tak. Alebo s rodicmi amem foto, kde sa vsetci s duse pekne smeju, nie len usmievaju. Tak neviem. Zatial mam pripraveny prihovor svedka. Potom mam pripravenu tuto basnicku: Nasli sme vysnenu cestu, kracame po nej spolu. - to sa nam hodi, lebo mame foto ako kracame. A inak stale vaham, ci komentovat fotky. Fotograf este spominal, ze si niekedy davaju menu ake mali na svadbe. ale to sa mi nepaci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak sme sa dohdli s manzelom a dame tam prihovor, a par basniciek. Fotky komentovat nebudeme. Album by sme radi pojali ako pribeh. Zatial mame vybrane na zaciatok, pred svadbou: Staci len kusok a dotknem sa teba. Staci len chvila a dotknem sa s tebou neba. Staci len kusok a nase pery sa spoja. Staci len chvila a bude z nas jeden nie dvaja. Staci len kusok a bude to take krasne. Staci len chvila a ja budem navzdy tvoja a ty moj. Na koniec mame (k tomu aj foto): Našli sme vysnenú cestu, kráčame po nej spolu. a este nieco do stredu, take tematicky sa hodiace, ako: "Zaznelo ANO".
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky,jaký fotoalba si kupujete?Mám k vyvolání cca 140 fotek + další fotky od fotografky,kterých bude taky dost.Takže počítám tak s albem na 200 fotek.Máte nějaký typ,kde se dají koupit takto velká pěkná alba?
Odpovědět
Profilova fotka
@marrsik Jestli shanis v Praze, tak doporucuju Foto Skoda ve Vodickove ulici, tam maji obrovsky vyber.
Odpovědět
@marrsik Souhlasím s @marcipanka.k, FotoŠkoda je záruka velkého výběru, navíc tam mají slevu na ISIC, pokud vlastníš :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?