Šikovný fotograf na Zlínsku (červen 2014), poraďte

Milé nevěsty, mohly byste mi prosím poradit šikovného fotografa/fotografku ze Zlínského kraje a okolí? Byla bych ráda, kdyby to tam i trošku znal a dokázal poradit pěkné místa (společné focení, focení novomanželů). Druhá důležitá věc je pro mě nadšení, schopnost vystihnout správný okamžik a hlavně aby mezi námi dokázal navodit příjemnou atmosféru (můj nastávající je trochu stydlivý, ale když mi ho pomůže zpracovat, tak to určitě půjde :-D). Předem moc děkuju ;-)
Odpovědět
@hejnecko My vybrali Davida Rájeckého, je ze Strážnice a fotí převážně na jižní Moravě, nemám ráda fotografování ve stylu "udělejte pózu a dívejte se na mě", David má úplně jiný přístup, nechá vás se jen tak procházet, blbnout, povídat si a u toho fotí... Momentky jsou prostě nej :-) Z recenzí vím, že je s ním prý i velká sranda, takže člověk úplně zapomene, že se fotí, což by i pro stydlína bylo fajn... Mrkni na jeho web, třeba tě zaujme ;-)
Odpovědět
Co takhle Mlýnkovi. Jsou to manželé, takže fotí oba, což je docela výhoda a jsou moc fajn. Sestra je měla na svatbě a fotky jsou úžasné. Myslím, že na Zlínsku jsou asi nejoblíbenější. Nicméně je možné, že už budou mít i obsazeno. Zkus se podívat na FB, mají tam hromadu nádherných fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
na Zlínksu jsou opravdu "největší hvězdy" Mlýnkovi, fotí krásně, dále z okolí Zlína vím o Martině Crlové, Veronice Vlkové, ... atd. Vím to, protože jsem žiju ve Zlíně a fotografa jsem hledala na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Zlínsku je hodně šikovných fotografů i fotografek s kterými se na svatbách potkávám, záleží kolik chcete za fotky dát,ale hlavně vás musí zaujmout jejich práce.Ceny se pohybují od 6000 do 20000.Jinak si myslím, že většina z nich příjemnou atmosféru navodit dokáže. S pěkným místem taky většinou problém není, horší to bývá s časem, kterého bývá na focení někdy málo.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si sedli s Michalem Miklášem - je ze Zlína - super člověk, super cena a je s ním sranda. :-) Mám v albu zásnubní fotky od něj.
Odpovědět
Kamaradka mela Navaru a byla spokojena. My jsme si vybrali Zuzku Bobovníkovou, chtela jsem radsi zenskou a tahle je takova pohodova.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky ... jsme kousek od Zlina ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud by Vam vyhovoval styl meho fotografovani, byl bych potesen zachytit Vasi svatbu. Jsem ze Zlina. Hezky den, Petr
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít Simču Bláhovou, fotky má užasné, slyšeli sme na ni samou chválu a cena je taky fajn :)
Odpovědět
velké díky všem nevěstám a všem profíkům, kteří se ozvali, nakonec se mi podařilo vybrat ;-)
Odpovědět
@mandarinka90 : určitě budete mít krásné fotky, kdybych už nevybrala, tak bych se jí ozvala taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme pana Fiamoliho z Kyjova...:) předsvatební focení s nim bylo moc fajn, jinak Simona Bláhová ze Zlína je také skvělá fotografka, fotila jsem s ní boudoir a musím říci, že je příjemná a bylo to moc fajn :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hejnecko kdo to bude nakonec? :-)
Odpovědět
Petr Bukovský z Brna...váhala jsem, protože jsem chtěla radši někoho od nás, ale album jedné nevěsty tady (rudolflenka) mě definitivně přesvědčilo. Z těch fotek na mě dýchla pohoda a o to mi asi jde nejvíc...nehledě na to, že nevěsta je na fotkách opravdu pohádková. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já jsem sice z Olomouce ale ve Zlíně fotografuji pravidelně :) Víc info u mě na webu nebo zde v galerce.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na financích, ale pokud jsou pro vás fotky důležité, určitě bych zkusil poptat Martinu Crlovou...přístup ještě lepší než fotky a to je co říct:)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, žila jsem roky na Valašsku (do loňského roku) a také na rok 2014 mám ve Zlínském kraji zabukováno spoustu termínu na focení svateb. Moc ráda nabídnu své služby také vám. Fotím takovým způsobem, že i novomanželé-muži, kteří většinou svatební focení nemají moc v lásce ;-) se cítí uvolněně a při focení se hodně nasmějeme, což je snad vidět také na výsledku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?