Sháním svatebního fotografa, Nová Paka/Jičín, 14.6.2014

Sháním svatebního fotografa v okolí Nové Paky nebo Jičína na termín 14.6.2014. Máte nějaký tip? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, moc gratuluji ke svatbě. Ráda bych Vám nabídla naše služby. Svatební sezónu 2014 začínáme fotit ve dvou fotografkách. Navíc poskytujeme na tuto sezónu slevu 25%. Budeme moc rády, pokud si pro zachycení vašeho významného dne vyberete právě nás. Ukázku naší práce naleznete zde, případně na našich webovách stránkách či na Facebooku. Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pokud pomineme cestování, což je moje starost, rád se "zůčastním konkurzu" stím, že cenu si naladíme individuálně tak, aby to pro Vás bylo zajímavé a jak to může vypadat najdete na mém blogu. Mějte se fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím své služby svatebního fotografa. V Jičíně jsem vyrostl, je tam krásná krajina, spousta míst k focení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :-) Váš termín mám zatím stále volný. Jsem taktéž sice z větší dálky, ale rád se podívám do jiného kraje a na výsledné ceně by se to neměl nijak projevit ;-) Budu rád, když se podíváte na mé fotografie a případně mi napíšete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Termín Vaší svatby se mi dnes nečekaně uvolnil, tudíž mohu opětovně na tento den nabídnout své služby. Pokud ještě nemáte vybraného fotografa, budu velmi rád, nahlédnete-li do mého svatebního portfolia. Odkaz je hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl i své služby. Bude mi ctí, pokud navštívíte můj profil zde na Beremese, případně zavítáte na mé webové stránky (odkaz uveden níže), kde naleznete i orientační ceník. Dojíždím po celé ČR. Pokud by Vás mé fotografie zaujaly, na ceně dopravy bychom se jistě nějak domluvili. Jakub Horák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nakoukněte i ke mně. Přeji hezký den Sonrisa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?