Reference na fotografa Michala Zikmunda, Praha?

Profilova fotka
Ahoj, budeme se brát na Novoměstské radnici v Praze. Dostali jsme na matrice nabídku an místního fotografa, je to vcelku za slušné peníze - máte s tímto fotografem někdo zkušenost? Díky Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
dej si do googlu vyhledat "fotograf Michal Zikmund". Jako fotky jsou takové ty klasické svatební - neurazí, nenadchnou (aspoň, co jsem viděla na jeho webu). Fotí prostě v pár místech v Praze a ty fotky jsou všechny stejné, jen se tam mění novomanželé - ale fotí všechny na stejných místech, ve stejných pózách.
Odpovědět
Velmi negativni zkusenost s panem Zikmundem z roku 2010. Foti pouze "sve" zabery, nenabizi nic navic, polovina fotek nepouzitelna (zavrene oci, stejny motiv, useknute postavy). Pri reklamaci arogantni a neprofesionalni jednani. Michal Zikmund - rozhodne nedoporucuji!
Odpovědět
Také nedoporučuji. Je to klasický komunál, fotky jako před patnácti lety. Už je o fakt dávno, bylo to na svatbě kamarádky pře 4 roky, tak nevím jak se to změnilo, byla to sice hrůza, ale měli to skoro zadarmo, myslím, že to stálo asi 800,-
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobní zkušenost nemám, ale jeho práce na mě působí skutečně tak, jak holky výše popsaly, takže já bych do toho určitě nešla, pro mě jsou ty fotky fakt bídné ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?