Poraďte fotografku, se kterou jste byly moc spokojené

Prosím poraďte fotografku s kterou jste byly spokojené . Hledám někoho odzkoušeného . Ráda bych fotky trošku jinak než klasiku . A stačí mi někdo jen na obřad a na focení po obřadu . Svatbu mi měl fotit strejda , ale mám obavy . Aby to bylo takové jako chci . Svatbu máme v Hostivicích u Prahy . Tak někoho z okolí . Moc Vám děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pozvi si Martinu Crlovou.. je sice ze Zlína, ale určitě to není klasika.. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Doporučuji manželé Vlkovi (Martin Vlk) :-) Fotí oba dva..každej trošku z jiného úhlu pohledu takže z toho pak vzniknou zajímavé fotečky. Maj dobré nápady a myslím, že by šli do něčeho netradičního, nechci mluvit ale za ně ;-) zkus jim napsat a uvidíš..jsou velice kamarádští a spíš než službu jsem je vnímala po celou dobu jako přátelé..fakt doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě Zuzku Zezulovou, zezu.cz. Za mě spokojenost a naprostá důvěra k ní! Má tu profil na beremku.
Odpovědět
svatební fotograf Lucie rýglová mrknu na fadcebook je skvela
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna z nejlepších fotografek co se dá sehnat na "zdejším" trhu je Pavlína Jarošová. Potom můžu jen a jen doporučit Radka Foučka, umí pracovat z kompozicí a barvami. Nám svatbu fotila začínající fotografka Markéta Benešová - dopadlo to úžasně (i cenově) umí fotografie nádherně upravovat v postprodukci a má ten správný fotografický "cit" posuď sama
Odpovědět
@ixka Krásné fotky :) A máš nějaký kontakt na tu slečnu Benešovou ? U nás hraje roli i cena , ale ráda bych zajímavé fotky ;-)
Odpovědět
Ahoj, mě fotila Jitka Pekari - omrkni moje fotky. Ona má focení svateb jen jako koníček (pracuje pro časopis), cena je tak čtvrtinová, oproti "proslaveným" fotografům a podle mě dělá krásné fotky, hlavně takové přirozené a je moc milá, nic není problém a celkově jsem byla více než spokojená. Jak zachytila některé okamžiky, které jsem si v tu chvíli ani neuvědomila mě hodně překvapilo. Sama říká, že nejradši fotí emoce, posuď sama.
Odpovědět
Moc děkuji holky za kontakty . Měla jsem zmínit , že chci ženu . Budu se cítit líp a nebudu se stydět :) A hlavně je pro mě důležitá i cena . Tak musím podle toho vybírat . Ale děkuju moc všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně Věrku - tady má nick Verryna1, mám pocit, že psala, že ji teď beremko blbne, ale kdybyses ji tady nedopsala, tak bych ti na ní (s jejím souhlasem) poslala kontakt mailový nebo telefonický. Nás fotila (+ jsme měli fotografa od zámku na obřad, protože on má se zámkem smlouvu a nikdo jiný uvnitř fotit nesmí, takže fotky z obřadu nejsou její, ale jinak to celé fotila ona). A cenově si myslím je velice dostupná...
Odpovědět
Určitě doporučuju Vlastu Piskačovou, fotila mě několikrát a vždycky to bylo úžasné. @jitulka188 Na facebooku ji najdeš jako Vojtěška Photography. Jsou tam i moje fotky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Osobní zkušenost mám s Bárou Mráčkovou (littlecloud), která má profil i zde. Fotila nám svatbu a byli jsme nadšení. Je to moc příjemná osůbka a vystihla naší svatbu úplně dokonale a cena byla skvělá. Boudoir mi fotila Lenka Seničová a ta je také báječná a moc milá.
Odpovědět
Profilova fotka
@ixka a nemáš tušení, v jakých Pavlína J. pohybuje cenách? Jde mi o boudoir. Má úžasné fotky a velmi se divím, že jsem o ní doposud neslyšela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna vůbec nemám tušení. Manžel jí chtěl na focení na naši svatbu (znají se osobně) ale byla asi na rok dopředu zamluvená :-D je hodně žádaná
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna Boudoir 1500,- za foto, svatba komplet za 30 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju holky. @ivona83 1500 za foto znamená prosím co? :-) Nějaký menší balíček nebo snad 1fotka? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna Bohuzel to druhe :-N
Odpovědět
@martiina_k Bohužel jsem nenašla profil . Nemá www stránky ?
Odpovědět
Děkuju vám milé nevěstinky :-) A nemáte někdo zkušenost s touto fotografkou ? https://www.facebook.com/LenkaKohouto... ? Holky co to znamená to retušování ? To mě třeba pani fotografka umaže dvojitou bradu nebo jak ? :DDD
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 Zeptám se jí, vydrž :-)
Odpovědět
@jitulka188 My jsme meli Magdalenu Strakovou - je i tady v profesionalech. Cena skvela a hlavne dokaze fotit cokoliv a kdekoliv a ma neotrle napady....:)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulka188 Retuš nemusí být vždy o ořezu něčeho navíc.... Každá nevěsta je krásná a ještě se mi nestalo , že bych jí řezala nějakou část těla.... :D Teď třeba řeším krásnou momenktu přípitku před restaurací a nevěsta má u hlavy ooobrovskou vosu :D ta obří černá tečka je vážně dost rušivá... takže = retuš.... prostě ji odstraním, stejně tak odstraním třeba zásuvku na zdi, když je to potřeba a bije to do očí... Stejně tak poupravím spocenou nevěstu a ženicha, když je horko.... Oříznu nebo odstraním ruku neposedného kameramana nebo svatebčana, který ji strká do záběru... atd... Je toho moc....co se dá retušovat.... Bradu jsem nikdy nedělala... ženich a nevěsta jsou vždycky krásní a nejvíc protože se pořád usmívají.... a nějaké brady,,,, i když někde jsou.... nikdo neřeší.... :-)
Odpovědět
Děkuju za odpověď:)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se libi Zuzana Scharf. Prijemna, mila a fotky povedene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač :D
Odpovědět
@ixka Ahoj můžu se zeptat na nějaký kontakt na tu Markétu Benešovou? Našla jsem profil na FB, ale nevím, jestli je to ona. Ty fotky vypadají moc hezky....diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nejsem sice fotografka ale fotograf, ale pokud by jste měla zájem, můžete mne kontaktovat, jsem z Prahy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?