Nevěsty s brýlemi a focení

Profilova fotka
Ahoj, nosím celodenně již řadu let brýle. Jsem na ně zvyklá, ale vidím celkem normálně i bez brýlí. Jaký máte náyor na focení s brýlemi?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jestli vidíš bez brýlí a chceš být na fotkách bez brýlí .. tak jdi bez brýlí :-D Pokud chceš mít brýle, a seženeš je tak aby se Ti hodily do celé svatby tak proč nebýt v brýlích . Jen bych se vyvarovala, takovým těm brýlím co miluješ a nosíš je už 10 let .. někde jsem to tady viděla, ale podle mého takové brýle zrovna fotky a celkový dojem kazí ;-) Já se vdávala bez brýlí .. nevybrala jsem si k šatům ( a to jsem z oboru ) ..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Už to tu jednou někdo probíral a sama za sebe, budu mít brýle. Já bych bez nich neviděla a čočky kvůli jednomu dni opravdu nechci. Viděla jsem hodně fotek kdy nevěsta měla brýle a vypadalo to dobře. Za mě, brýle když tě tak zná hodně lidí,tak skrz svatbu to nemá cenu ani měnit. ;-)
Odpovědět
Já jsem se fotila v brýlích, sice mi vadi, že je musím nosit, ale zas všichni říkají, že ke mně patří a bez nich to nejsem ja, a je pravdou, že i ja si bez nich na fotkách připadám tak nějak neúplna. Podle me i brýlatá nevěsta může byt hezka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nosím brýle, už asi 15let každý den, ale přesto přemýšlím, že si zkusím vzít ty čočky..Mám strach z odlesku brýlí :-( To pak kazí fotky.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
odlesk brýlí odstraní brýlové čočky s ANTIREFLEXEM ;) v každé optice Ti poradí, když řekneš, že to máš na focení ...
Odpovědět
Profilova fotka
@richna19867 měla bych mít brýlové čočky s antireflexem, ale stejně..nevím, prostě mám strach :-D Takže možná na obřad a focení budu v čočkách a na večerní zábavusi zase vezmu svoje brýle...uvidím, mám ještě dost času na promyšlenou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule13 děkuju za tenhle názor,přesně tohle si myslím taky
Odpovědět
Já se cítím i líp s brýlemi a normálně bych si nikdy čočky jen tak pro zábavu na střídání s brýlemi nevzala, ale na svatbu jsem je měla - prostě k tomu účesu a líčení a šatům mi brýle přišly moc tvrdé a sama kosmetička mi říkala, že se brýlemi půlka líčení "ztratí" - a jsem moc ráda že jsem měla čočky a vypadala tak nějak jinak ......manžel byl unešený a i když předtím vykřikoval že bez brýlí se vdávat prostě nebudu tak jsem moc ráda že jsem si vybrala tuhle variantu
Odpovědět
Profilova fotka
strach mít nemusíš :-) po osmi letech praxe si troufám říct, že vím co svým zákazníkům nabízím :-D Ale jestli kont.čočky zvládáš mít v oku, víš jaké a jak je nasadit a nevadí Ti v očích tak směle do nich.
Odpovědět
ja mela cocky a nemenila bych....me se proste nevesty s brylemi nelibi. Samozrejme pokud ma nekdo takovou ocni vadu, ze cocky nosit nemuze ani na ten jeden den, tak se neda nic delat.... Kazdopadne bych doporucila si vzit bryle s sebou do tasticky, kdyby nahodou nastal nejaky problem - paleni oci apod. Jo a zvolila bych cocky jednodenni, nejmene namahaji oko, jsou nejhygienictejsi a pro prilezitostne uzivatelky idealni...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Ženy, mluvím z praxe optika. Takové to, jestli mít brýle nebo čočky, bych nechtěla rozebírat. Stejně si to každá uděláte podle sebe :-) ...Jen mějte na paměti, že pokud brýle nosíte stále, okolí je na vás zvyklé a bez nich to prostě nejste vy. Když se rozhodnete pro BRÝLE, ujistěte se, zda máte čočky s antireflexem. V dnešní době je to základ, není to nic drahého, nemusíte mít strach. Když se rozhodnete pro čočky, myslete na to, že se to nekupuje jako rohlík v Kauflandu. Musíte projít měřením u kontaktologa v optice a nebo u očního doktora, protože se musí změřit zakřivení rohovky a dioptrie, protože ty jsou zpravidla jiné než v brýlích a doporučí Vám vhodný materiál, protože každému vyhovují v oku jiné. Tak toto měření se samozřejmě platí, není to hrazené pojišťovnou. Cena je jiná od města k městu....cca +-500kč. V
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že všichni poradily úplně skvěle.... Nikoho koho znám, si nedovedu představit bez brýlí... prostě je to součást osobnosti a pokud se v nich nevěsta cítí dobře.. není o čem mluvit... Odlesků se bát nemusíte... fotograf by si s tím měl umět poradit... i když nějaké náhodou vzniknou... malinký problém bych spíš viděla na sluníčku s těmi zatmívacími....... ale i to k nevěstě patřilo.... a mně se líbila tak jak byla v brýlkách....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Můj názor je takový, že záleží čistě na Vašem pocitu. Brýle často bývají brány i jako doplněk, stejně jako šperk, ale pokud to tak neberete, nebál bych se brýle pro tento den vyměnit za čočky. Určitě nesouhlasím s tím, že brýle jsou součástí osobnosti. Jsme jen zvyklí na to, vídat dotyčnou v brýlích a vidět jí bez nich nám připadá pouze jiné. Osobnost je vždy ale stejná. Znám lidi, kteří nosili brýle odjakživa. Nyní nosí kontaktní čočky nebo podstoupili operaci a v brýlích si je teď nedokážu ani představit. Probral bych tedy tuto otázku s partnerem a nechal to čistě na Vašem subjektivním dojmu a pocitu.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si udelat par fotek bez bryli a uvidis jestli se sama sobe vubec pak budes libit a nebo ti to bude pripadat, ze na fotce je uplne jiny clovek.. ja jsem dlouho chodila venku bez bryli, ackoliv jsem je potrebovala, a rekla bych ze na nekterych starych fotkach se sklebim prave kvuli tomu, ze jsem neustale mzourala abych do dalky aspon trochu zaostrila.. tak i na to kdyztak pozor..
Odpovědět
Tak treba pro me jsou teda bryle stejnou soucasti meho obliceje, jako treba moje vlasy.. tzn.muzu je menit, ale nemuzu byt bez nich. ''Soucasti osobnosti'' je asi moc silne slovo, ale osobne nechapu, proc nekdo vubec bryle ve svatebni den resi.. proste bud nosim bryle a vezmu si je i na svatbu, nebo nosim bryle i cocky a vezmu si to, v cem se ciitim lip, nebo nenosim nic a nevezmu si nic.. ve dnesni dobe s kvalitnim fotakem to na nic nema vliv a to, ze nekdo rekne, ze se mu ''nevesty v brylych nelibi'' je jako rici ''blondate nevesty se mi nelibi''.. a beru to jako urazku :) To, ze nemuzu mit cocky, vubec neberu jako prohru.. sama sobe se v brylich stejne libim vic.
Odpovědět
@karlajasmine vzdycky by se kazdy mel rozhodovat podle sveho pocitu a zvyklosti :) subjektivni pocit "nevesta v brylich se mi nelibi" je uplne stejny jako "zmalovane/vysolarkovane/tluste/vychrtle nevesty" se mi nelibi :) neni potreba se nad tim nejak pozastavovat. Kazdy ma meritka krasy postavene jinak :)
Odpovědět
Profilova fotka
@milouckacertice Já už mám několik let brýle s antireflexem a na fotkách nemám odlesk. Nebála bych se toho ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já nosím také brýle a bez nich nic nevidím :-D Ale nosím i čočky a tak se také rozhoduji. Pokud máš samo-zatmavovací brýle, tak ty bych na focení asi nebrala, vypadá to na fotkách hrozně... Můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu na 1000000% do čoček. Je pravda, že poslední půl rok mám nové brýle, které mi konečně sluší, tak je nosím :D Ale na svatbu bych si je nevzala. Většinou jsme nosila čočky. Když se jdeme fotit, tak si také beru čočky, navíc mám ten 'moderní styl' brýlí, který by se k mým princeznovským šatům ani nehodil
Odpovědět
Profilova fotka
@fotosarofinova děkuji za tenhle názor,já nosím brýle od první třídy,pár let mám samozabarvovací a nikdo,kdo mě zná,by si mě nedokázal představit bez brýlí, už to ke mně patří a kamarádka mi po svatbě říkala,že i ty samozabarvovací měly šmrnc,jaký ještě neviděla,to mě potěšilo. Bez brýlí bych to nebyla já
Odpovědět
Hlavně, pokud někdo chce čočky a ještě je nikdy nenosil, ať to řeší aspoň s měsíčním předstihem. Přijít do optiky ve čtvrtek, že potřebujete čočky na sobotu (na svatbu, na lyže a pod.) není dobré a nemusí vám vyhovět ;-) tak jednou měsíčně se s takovým expertem setkávám. A když už brýle, tak vyčištěné, vyměněná sedýlka, ať nejste načesané, nalíčené, ale s "hnojem" na nose :D
Odpovědět
Já jsem se vdávala s brýlema, nosím je od druhé třídy a neměla jsem problém - mám plastové čočky s antireflexem. Mám dvoje, které můžu střídat, protože mám hodně dioptrií. Nechala jsem si v týdnu před svatbou u obou (nebyla jsem rozhodnutá, které si vezmu) vyměnit sedýlka a vyčistili mi je. A nevadilo mi to... Naopak mít čočky všichni by mi říkali, že mi něco chybí. A fotky si myslím, že také na výbornou... Můžete posoudit samy v albu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?