Netradičný kameraman, ktory ma podobnu tvorbu ako videojinak.cz, z CR pripadne SVK, poradite prosim?

Profilova fotka
holky prosim vas hladam kameramana v cr pripadne moze byt aj zo svk, ktory nataca videa v style jako videojinak.cz, tie ktore ho nepoznate, je to video tak trocha jinak jako klasika... je vtipne a su v nom dobře efekty,kameraman sa s tym vie naozaj pekne pohrat, no bohuzial tento pan kameraman nemá pre mna volny termin :-S prosim piste len tie, co poznate niekoho s takym stylom,tych klasických poznam dost, za kazdu radu krasne dakujem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste si vygooglit Oldřich Čulík. Pohodář, profesionál a kreativní kameraman, který hravě strčí videojinak do kapsy. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja spolupracuji s Janou ze zvecnete se. Vzala jsem ji s sebou letos na svatbu do Italie a nikoho jineho bych si s sebou na zahranicni cesty nebrala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a některé srpnové termíny máme ještě volné. Rovněž natáčíme hudební svatební klipy, ale chce to kreativní svatební pár a hlavně mít kolem sebe svatebčany, kteří se nebojí odvázat :-) Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
...dobrý den, podívejte se na DIB production. Mám s nimi dobré zkušenosti a výsledek je velmi originální a romantický :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?