Nějaký volný fotograf na 14.8.2015_Praha ?
- PRO | www.marianarysava.cz
@avelik Hezký den,
Váš termín mám prozatím volný. V Praze fotím častěji než v mém kraji, takže ohledně dopravy nemusíte mít obavy. Nabízím tvůrčí přístup k fotografování Vašeho svatebního dne. Mám za sebou studium Tvůrčí fotografie na vš, nebudete mít tedy fotky jako přes kopírák, ale jedinečné jako Vaše svatba.
Do soukromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
Mariana Ryšavá23. úno 2015 - Sponzor fóra
- PRO
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla také své služby.
Budu ráda, když navštívíte můj web, kde mám i orientační ceník (při rychlém zamluvení termínu a zaplacení zálohy sleva).
Individuální přístup, nenarušování obřadu, několikero překvapení v ceně
Možné i předsvatební fotky, které se pak mohou promítat na hostině nebo dát do půlnočních svatebních novin...23. úno 2015 - PRO
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
23. úno 2015 - PRO
Dobrý den,
termín 14. srpna 2015 mám doposud neobsazený. Jsem z Prahy, nejsem drahý a zda se Vám bude líbit má práce, můžete posoudit na mých webových stránkách. Současně tam také nejdete orientační ceník.
Pokud budete mít zájem, bude mi potěšením dostat od Vás email s dalšími informacemi.
Přeji hezký večer, či den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz23. úno 2015 - PRO | www.vratislavjensik.com23. úno 2015
- PRO
@avelik Dobrý den. Mohu nabídnout fotografování svatby. Ceny mám výhodné. Ceník najdete na webu pod příspěvkem. Zdeněk Morávek
24. úno 2015 - Sponzor fóra
- PRO | www.hsphoto.cz
Hezký den, Váš termín máme volný... proto budeme rádi, pokud zavítáte i na naše webové stránky, kde naleznete veškeré informace i průřez naší tvorbou.
24. úno 2015 - PRO | www.robinpuskas.cz2. bře 2015
Nenašli jste co jste hledali?
Vlastní profesionální fotoateliér
Krásné svatební fotky, krásné vzpomínky
Patrik Schöber | Svatební fotograf
“..., aby vzpomínky zůstaly”
Sháníme fotografa na svatbu 14.8. v Praze a Šeberově. Ne moc drahý. Děkuji za nabídky