Manželé Vlkovi, fotili vám svatbu?

Profilova fotka
Máte s nimi zkušenost? Fotili vám svatbu? Nemohu tady najít žádné album nevěsty co by od nich měla focenou svatbu.... Díky :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@cottie Ahojky, já viděla fotečky u nevěst marketkaa a silvie_7 ;-)
Odpovědět
zdravím, my máme s nima velmi dobré zkušenosti!!Můžu jen doporučit!!Nám svatbu fotili před 2lety. Když tak mrkněte na jejich stranky...na googlu je určitě najdete! :-) nebo i na facebooku...
Odpovědět
já mám s nimi zatím jen komunikační zkušenosti, ale budou nám fotit svatbu. když jsem hledala nějaké reference, tak jsem našla samé pozitivní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lilianka_tom Díky, přesně toto jsem chtěla :-)
Odpovědět
@cottie jj na facebooku maji spoustu fotek ,take jsem na ne slysela samou chvalu ,mela jsem je zarezorvane ,ale na konec jsme svatbu presunuli mimo CR ,tak jsem to bohuzel musela zrusit :-(( komunikace se s nimi na jednicku !
Odpovědět
Profilova fotka
@nikus30 Ahoj, no to mám určitě ten termín za tebe :-D 14.9.2013
Odpovědět
@cottie no to urcite mas ,ano to byl nas puvodni termin :-). To je dobry :-)
Odpovědět
Holky, jelikož jsme svatbu museli zrušit, resp. přesunout na příští rok, náš termínek 6.6.2013 je u nich tedy volnej, hodně mě to mrzí, snad příští rok budou mít naše datum volný!
Odpovědět
Holky komu manželé Vlkovi fotili svatbu, prosím kolik fotek jste měli z celého svatebního dne? Kolik upravených, popřípadě jestli i nějaké vytištěné? Děkuji...
Odpovědět
@maximsarah ahoj, už jsem tady psala výše, u kterejch nevěst jsem v albíčku viděla fotky vod nich ;-) Když jsme s nimi domlouvali svatbičku a focení, na všechny tydle otázky nám odpověděli - kolik ks fotek a tak.
Odpovědět
Profilova fotka
my je budem mit diky nekomu kdo zrusil termin 13.7., nastesi. Na FB maji hodne fotek, domluvili jsme si i predsvatebni foceni v praze, prijemni lide a reference jen a jen dobre :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nam fotili a jsme maximalne spokojeni! uzasne je, ze zakladni galerii fotek delaji do 2-3 dnu, tak clovek ma ruchle krasne profi fotky do par dnu. Moc moc doporucuju!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky nevíte kolik dávají Vlkovi v základu upravených fotek?
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 my meli za 13 hod pres 900...strasne mooc
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledate fotky (mimo me album svatebni a predsvatebni foceni, tak na jejich FB profilu Fotograf Martin Vlk je jich moooc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Holky, co už máte svatbičku za sebou, nějaký zkušenosti, postřehy, fotky od Vlkových? Už se na ně moc těším, tak ať můžu něco zkouknout :-)
Odpovědět
Já bych taky uvítala letošní fotky, máme to za cca měsíc a nějak se nemůžu dočkat, tak prohlížím tady snad každé albul a hledám jejich fotky. :-D
Odpovědět
@packaf Holky se s náma asi nechtěj podělit :-D Ale aspoň na jejich facebooku se můžeme pokochat :-) P.S.: Teď tam zrovna dávali nové fotky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@leninka88 Taky to pravidelně čekuju, takže díky, už se jdu podívat :-D Ale myslím si, že ta hlavní "svatební sezona" teprve přichází, takže fotky určitě teprve budou přibývat ;-)
Odpovědět
@hellen7 To je pravda, přes léto je nebudeme ani stíhat sledovat :-)
Odpovědět
@packaf Ahoj, koukám, že už máš svatbu za sebou :-) Takže nějaké postřehy, dojmy či snad už nějaká první vlaštovka ze svatby? ;-)
Odpovědět
@leninka88 ahoj, první fotky budou tak za 14dní, nejsem z těch, které tady musí mít 3dny po svatbě fotečku. Ráda si počkám, Vlkovi byli úžasní, pohodoví, nestresovali nás ničím, za což jsem byla moc vděčná kvůli manželovi, který měl z toho neskutečné nervy. Někdy jsem o nich vůbec nevěděla, padli jsme si noty, takže i nápady na pózy jsme měli stejné! Fotili jsme se u břehu přehrady, u lesíka a bylo to fáájn!! Určitě nedoporučuji fotit se někde u hotelu, kde do vás kafrají hosté, ať se smějete tak, či onak, nebo jak se máte postavit! Radši pěkně v klidu vypadnout ;-)
Odpovědět
@packaf Teda, to zní skvěle, díky za recenzi, těším se na ně čím dál víc ;-) Můj se právě taky nerad fotí, takže tyhle informace mě uklidnily! A tvé fotečky budu také vyhlížet :-) Gratuluji ke svatbě! L.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nám fotili svatbu. Musím říct, že jsou užasní. Nabízí tykání, což je podle mě úžasné. Nemám ještě všechny fotky, čekám je do tří týdnů, protože je u nich dost dlouhá čekačka. Pár kousků pošlou hned, ale na zbytek se čeká. Z těch fotek co mám, se mi nejvíc líbí, že maximálně umí vystihnout pocity. Mají cit, proto, kdy zmáčknout "knoflík" na foťáku. Opravdu úžasné, fotili bez problémů, co jsem chtěla a taky hodně samozřejmě radili a většina fotek je jejich výmysl :-) Nejdůležitější pro mě byly detaily a první pohled ženicha na mě. A to se povedlo dokonale. :-) Jestli Vás někoho něco zajímá, klidně mi napište
Odpovědět
Profilova fotka
@leninka88 Mrkni do mého alba, ještě z daleka nemám všechny. Čekám je tak do dvou-tří týdnů. Snad už budou brzy. Ty co mám, je ochutnávka, kterou mi poslali do druhého dne, takže zatím nižší rozlišení a s jejich reklamou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hellen7 u mně fotili od 9:00-15:30 a budeme prý mít 450-500 fotek
Odpovědět
@petra8619 jdu mrknout! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
a můžu se zeptat odkud vlastně jsou? - kvůli placení dopravy a kolik si tak účtují?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nám fotili svatbu v červenci. 100% je doporučuju, 2 dny po svatbě jsme měli 28 fotek a na zbytek čekáme. Jsou to strašně fajn lidi a fotky jsou parádní. Jsou z moravy, ale nám svatbu fotili až na PLzeňsku. Měli jsme je celý den ( 9 - 23 00) a cena 10 000 + 2000 doprava, takže paráda :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?