Kolik budete mít svatebních fotek?

Ahoj novomanzelky, chtela jsem s ezeptat, kolik budete mit asi fotek od fotografa, my jich budeme mit asi 320 a me se to zda trosku malo, co myslite?
Odpovědět
a co na nich bude? dáš dohromady 320 unikátních obrázků, aby při prohlížení nenudily a neopakovaly se ? já teda ne, 320 mi přijde teda dost
Odpovědět
Profilova fotka
To mi přijde jako "až moc" :-) My jich máme asi 90 (jen na CD), a to ještě díky tomu, že se jich většina dubluje, protože jsou ve verzi upravené i nupravené. Radši budu mít mín kvlalitních fotek, které stojí za to, než hromadu nudných fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
taky se mi to zda docela hodne, vetsinou se ti pak motivy opakuji a treba 4 alba ze svatby, to se mi zda az moc, ale proti gustu......
Odpovědět
no fotograf prave rikal ze ma neco kolem 500 tak jsem 180 odecetla jako vytridene a vysledkem, ktery se nedubluje by mohlo byt tak kolem 200, tak snad je to ok, mam nejakou posvatebni depku a prislo mi to hrozne rychle a kratke, tak mi zalezi na tech fotkach:-)
Odpovědět
nám udělí profi fotograf asi 200, vyloženě jen obřad a to odpolední focení. jinak budou fotit i ostatní. nechci za to dát majlant, už tak to bude dost, protože máme žádaného fotografa. snad vybere pak ty nej!
Odpovědět
NO taky jeste cekam na fotky od ostatnich....ja si pripadam jako bůazen,, ale je mi fakt lito ze uz je to pryc...nejak nevi jak se s tim vyrovnat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
briee: my máme od profi fotografky 350 fotek na CD z celého dne a je to tak akorát, potom miliony dalších momentek od všech ostatních .o) (jestli chceš obsahově mrknout co na těch 350 fotkách je, jsou k dispozici na www.tuskovi.cz - profi jsou ty od Zuzky Scharf)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme meli fotografy dva (jeden fotil jen obrad a druhy komplet celou svadbu) od toho rpvniho jsme dostali asi 100 fotek a od druheho asi 800! :D kdyz jeste vezmu v potaz ze musim posbirat CDcka po vsech kamaradech abzchom jelikoz kazdy ma aspon nejake hezke zachycene momentky, tak myslim ze mi bude dost dlouho trvat nez udelam nejake sporadane album :)) ale tech 350 mi neprijde nejak malo. akorat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak jsem na tom zhruba asi jako yulia od profi fotografky mám na CD 800 fotek a od fotografa z druhého dne kdy jseme se zase oblékly do svatebního a fotily ve vzdálenějších lokalitách mám 200 fotek, ale do alba budu dávat tak cca 140 fotek ;-) to je myslím až dost
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od fotografa přes 700 fotek, fotil už i ráno přípravy, obřad, fotky v zeleni, hostinu... :-D Je to teda fotek požehnaně... - klidně by stačilo i míň. Ale zase je z čeho vybírat.
Odpovědět
:-) Ahoj novomanželky.Mám jen fotky na albíčku na beremese.Muj manžílek fotí svatby, tak my musíme počkat.Zatím je třeba dělat ty cizí fotečky.Kovářova kobyla chodí bosa- tak když mám chut kouknu na PC.Jinak prý budeme mít ti knihu a dvd s hudbou, ale musím počkat...Tak se ráda koukám na druhé.. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám od fotografky 400 fotek, je to dost, člověk i tak pořád nachází další a další.. A potom máme dalších 3000 fotek od kamarádů, babiček, známých :-D - a i tam se najde plno krásných foteček, co se dají použít ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
my máme kolem 250 fotek profi a myslím, že je to tak akorát - neopakují se a jsou krásné (možno posoudit v mém albu) a k tomu asi 2000 fotek od lidí, co fotili, takže mraky... stejně mám problémy z nich vybrat reprezentativní vzorek vždycky... mít jich víc, bylo by to ještě horší, ale měli jsme super fotografku a fotky s enám moc líbí... x-) ;-) :-)
Odpovědět
My máme od fotografa asi 160 fotek (fotil jen obřad a po obřadu; přípravy, hostinu a zbytek dne už ne) a zdá se mi to akorát. A k tomu asi 2000 fotek od rodiny a kamarádů (ještě se mi nesešly všechny, ale ono to stejně budou podobné záběry), ze kterých jsem vybrala asi 60 na vyvolání a bohatě to dohromady stačí. :-) Nějak si nedovedu představit, že bych měla třeba 600 krásných fotek od fotografa, ze kterých bych měla vybrat nějaký rozumný počet na album. Nedokázala bych se rozhodnout :-N . Takhle jsem tam šoupla všechny a hotovo x-)
Odpovědět
my to máme teda od příprav po obřad a do našeho velkýho alba jsem jich dala tak kolem 220 asi, jinak rodičům kolem 80 a babičkám kolem 40 a měla jsem problémy vybrat jen tak málo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?