Kde jsou nejlepší fotoknihy?

Prosím potřebuju radu kde je nejlepší vytvořit fotoknihu, například v Happy foto se mi líbí zpracování a kvalita ale je tam málo možností co se tyče vzhledu, pozadí a šablon na vytvoření fotoknihy. Děkuji za jakýoliv typ
Odpovědět
Já dělám všechny fotoknihy v CDSM. Na tiskomatce na ně často mívají slevové akce a jejich program má hodně možností. Vyzkoušela jsem víc společností a vždy se pokorně vrátila k nim, kvalita u nich je fakt znát.. Jediný blbý je, že sběr objednávek mají vždy k jednomu datu v měsíci a do měsíce posílají, takže si člověk musí počkat.. Ale za tu kvalitu a bezproblémovost mi to zatím vždy stálo..
Odpovědět
Já mám všechny fotoknihy z dovolených z Happy foto a stačí, ale svatební knihu jsem nechala udělat v Saal Digital, a kvalita je nesrovnatelná (taky samozřejmě mnohem dražší). Obal máme ve vzhledu dřevo, a kniha je opravdu nádherná. Pokud jde o šablony, po několika pokusech jsem na ně rezignovala a udělala si vlastní návrh. S programem se pracuje lehce, je intuitivní.
Odpovědět
Pokud Vám jde o kvalitu, tak Saal Digital, ale něco to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já dělám fotoknihy u Bontia. Líbí se mi možnost vytvořit si vlastní layout zcela bez omezení. Kvalita mi vyhovuje - prostě kniha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?