Jaká zábava pro ostatní,mezi tím co se mi fotíme?

Holky vy co máte svatbu za sebou,jak jste vyřešili to když vy se jste se fotili a ostatní musejí čekat,měli jste něco připraveného,já nevím třeba raut,hru nebo něco podobného aby se zabavili.
Odpovědět
Mikromagie, svatební noviny, fotokoutek, psaní do knihy přání, obtiskávání prstů na svatební strom.
Odpovědět
My plánujeme fototkoutek, svatební noviny, kniha přání, svatební strom atd :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nejsem nevěsta co má svatbu za sebou, ale třeba když měl svatbu brácha, tak jsme se se svědkyní od nevěsty (já byl svědek) starali o zábavu....různé hry u kterých není třeba novomanželů, svatební noviny apod. Uběhlo to celkem rychle, protože se velmi zapojovali svatebčané a v podstatě jsme nestihli ani polovinu z připravených věcí. Úspěch bylo skládání společné básničky pro novomanžele.... večer se pak básnička přednesla a zase bylo o zábavu postaráno. Jinak ze zkušeností....o tuhle zábavu se většinou starají svědci...hodně nevěst jim to dává za "úkol" :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nic. Před obědem si část prošla zoo (hlavně ti s dětmi), část šla rovnou na místo a jedli koláčky, popíjeli a konverzovali. Po obědě se šla většina převléct, dát si sprchu, vytrávit a připravit dary a přání. Zábava byla až s novomanželi.
Odpovědět
Fotili jsme se po obědě a nic nebylo potřeba: byli jsme pryč asi dvě hodiny, kdy hosté pili kávu a jedli dort nebo si povídali na zahradě. Je to taková přirozená pauza, kdy si většina lidí chce oddychnout před večerní zábavou, proto není potřeba nic vymýšlet. Řešila bych to jenom, pokud se chcete fotit delší dobu mezi obřadem a obědem.
Odpovědět
Profilova fotka
jak pise @izzybickerstaff ... ale měla jsem teda fotokoutek a musím říct, že pár lidi ho vyuzilo a jsou tam docela srandovni fotky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
* mY fotíme, prosím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, to je opravdu důležité. Doporučujeme baviče...Často je pak na svatbě pěkné "hluché" místo...
Odpovědět
Profilova fotka
po obědě jsme se jeli fotit a hosté se mezitím mohli podívat do roubenky na výstavu na statku, kde jsme měli svatbu, dělali obtisky na svatební strom a připravovali pro nás svatební vlaštovky, které jsme pak po návratu z focení házeli, což mělo velký úspěch :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je tam mít někoho hodně extrovertního, kdo se o tu zábavu postará :) většinou to je svědek, co naloží panáky na tácek a všechny obejde :D záleží taky na počasí, teď v srpnu byl každý rád, že si po svíčkové odpočne (alespoň tak jsem to u často vnímal), ale na jaře a kolem června to chce trochu na tu zábavu přitlačit :) každopádně když se nefotí dlouho a je to blízko hostiny, do hodinky můžou být všichni zpátky a svatebčané si mezitím akorát odpočinou a pokecají u kafe a zábava jede dál jako by nic ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží i jaké máte složení svatebních hostů. Pokud máte více mladších lidí, doporučila bych karaoke. Celkem úspěšné jsou i svatební stromy nebo něco na způsob destrukčního deníku, který hosté vytvoří pro vás. Také ale záleží, kdy focení máte. Mezi obřadem a obědem to problém trochu bývá, je dost znát, že se hosté (a hlavně ženich) těší na oběd a taky nudí. Po obědě se lidi celkem dovedou zabavit i sami - popovídat, vypít kafe, atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?