Hľadám fotografa na SR-Orava, štýl ako: Toto je VENTURE

Profilova fotka
Termín 30.07.2016, ďakujem
Odpovědět
Profilova fotka
@haluta Tady ta úvodní fotka je dost zavádějící, jejich styl (minimálně to, co mají na webu) je hodně jiný. Venture dobře kopírují styl jednoho z nejlepších světových svatebních fotografů Jerryho Ghionise (schválně si zkuste najít jeho web a porovnat s webem Venture:) Každopádně troufáme si říct, že takových tady moc není, takže pokud se vám jejich styl líbí a opravdu chcete tohle, doporučujeme poptat přímo je, nebo podle nich vybrat datum svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@haluta Tak jsem si také projela jejich web a napadlo mě jediné jméno: Štěpán Mikuda. Má profil i zde a dle mého je bezkonkurenční :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dva fotografové se vyjádří a každý přirovná práci totojeventure.sk k fotografům, co mají (podle mě) naprosto odlišný styl - a pak aby v tom nevěsty neměly hokej :) Když mrknu na Mikudu, tak mi přijde, že má rád reportážní fotografii, zatímco Ghionis je špička ve stylizované fotce... "som z toho volaký zmetěný" :)
Odpovědět
Profilova fotka
@71ahmed Ano, máte pravdu v tom, že Štěpán miluje reportážní styl, ale jeho svatební portréty mi přijdou na stejné nebo podobné vlně jako nevěsta požaduje. Tedy jen to tak vidím já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@71ahmed My se nechtěli s kolegyní přít, ale s přirovnáním ke Štěpánovi nesouhlasíme. Jeho reportážní styl se tomu Venture moc nepodobá, na druhou stranu, pokud se podíváte a porovnáte fotky od Venture a Jerryho, tak uvidíte opravdu silnou inspiraci a některé fotky bychom označili za skoro dokonalé kopie :)
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli Jeee to já se také nechtěla přít, vůbec...Ale je náhodou hezký, jak má každý to své vidění :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fotografkavhm V pohodě :) Štěpán má svůj styl a je hodně oblíbený, nechtěli jsme zbytečně nějak víc komentovat. Navíc nevěsta se může podívat i na jiné styly a třeba se jí zalíbí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?