Fotoobrazy ze svatebních fotografií

Skoro půl roku po svatbě jsme se konečně rozhoupali k tisku fotografií do alba a zaujaly mě i fotoobrazy. Četla jsem tu od několika nevěst dobré recenze na Saal Digital - ale fotoobrazů je několik typů "povrchů." Máte některá zkušenost? Moc nevím co vybrat, neumím si to naživo představit a přece jen je to poměrně dost peněz.... http://www.saal-digital.cz/fotoobrazy/ Plus doplňková otázka - budeme tisknout na Saalu i fotky normálně na nalepení do alba (fotoknihu nechci) a přemýšlím nad povrchem - lesklý x matný x hedvábný. Fotky máme spíš takové umělecké (viz album) Díky moc a hezkou neděli všem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučil bych materiál Alu-Dibond, je to taková elegantní hliníková deska na které se fotka vůbec neleskne, takže tam nevidíte ani odraz oken, ani stropní světlo :) Nebo pak plátno pokud se vám plátno líbí, mě moc ne. Ostatní materiály na mě nepůsobily moc dobře, všechno se to docela lesklo (mám doma od nich kompletní vzorky a ten Alu Dibond jako velký obraz na zdi). Hedvábné fotky jsem u nich ještě nezkusil, ale odhadoval bych že to bude na svatbu dobrá volba. Nebo pak klasiku matné, které ze svateb tisknu já. Lesklé jsou podle mě spíš na módu, sport apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také můžememe doporučit Alu-Dibond, (ješte jedna výhoda dá se otřít) S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
@malinaphoto a @beautyfoto děkuju moc za zkušenosti a radu, ještě tam je Alu-Dibond Butlerfinish - tam píší, že vyniknou černobílé fotografie a že to má kovový lesk... Máme volit spíš ten klasický? Budeme asi tisknout tyto dvě zatím:
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je srovnání (od 6:50), ono na těch fotkách na SAAL to nejde moc poznat o co jde... https://youtu.be/JJdVaLEZZ8k?t=6m50s Buttlerfinish prostě umí vyzdvihnout kontrasty, což si osobně myslím, že by u těch vašich fotek mohlo vypadat dobře. Na druhou stranu máte je tónované do hodně sjednocených odstínů bez čistě bílé a čistě černé, takže i jemnější klasická Alu Dibond bude vypadat dobře. No těžko říct, obojí podle mě bude hezký :)
Odpovědět
@malinaphoto Díky moc, to video je skvělé!! Vypadá to hrozně dobře, těším se na výsledek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?