Fotografovani v Las Vegas

Ti z vas kdo se brali v Las Vegas, jake mate zkusenosti s fotografovani tam?Vetsina mist nabizi balicky, jejichz soucasti je i fotografovani - ovsem pouze jejich fotograf, neni moznost vyberu a take je casto zakaz foceni pro hosty....Vetsina fotek co jsem videla jsou pritom bud hodne spatne kvality nebo v lepsim pripade prumerne a ceny zaroven hodne velke...platit spoustu penez za spatnou kvalitu se mi fakt nechce...ale zase nemit zadne fotky z obradu.....zajimalo by me, jak jste tento "problem" resili?Diky.
Odpovědět
nebrali se v Las Vegas.. a když uz, tak si sebou vzit svého fotografa..
Odpovědět
@alexah89 vzhledem k nakladum na cestovne se fotograf z Cech bohuzel nevyplati...a hlavne - sveho fotografa mi k obradu nepusti, v tom je ten problem, maji jen sve nasmlouvane...
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom kde budete mít obřad. Ve Vegas je spousta malých kapliček kde můžete mít svého fotografa. Pokud chcete obřad v nějaké hotelové kapli, tak oni většinou nabízejí full servis. Krásná kaple je třeba v Ceasar Palace a i fotky od tama jsou moc pěkné. Vše záleží na rozpočtu.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotil jsem a natacel svatby 15 let v New Yorku a okolnich statech a byl jsem mimo jine i v Las Vegas a mohu rict, ze jsem se nesetkal s nejakym fotografem amaterem, ktery by fotil na svatbach a udelal spatne fotky.... Mozna jste videla nejake amaterske fotky z mobilu ale urcite bych se nebal nechat si tam nafotit svatbu. Jenom cena na nase pomery je tam stanovena trochu jinak. Pro Americany je to ale bezna cena a s tim musite pocitat :) Ze samotne kaple a obradu, ktery je pomerne kratky budete mit jiste nekolik hezkych zaberu ale o to vic muzete mit potom hodne super svatebnich fotografii z okoli Las Vegas ... ;)
Odpovědět
@zzproduction tak ted jste me trochu uklidnil, treba to nakonec dopadne dobre..:-) Fotky, ktere zminuji jsou ale i fotky primo ze stranek konkretnich kapli a hotelu...a pokud to jsou profi fotky tak nevim..a hlavne chybi treba odkazy na ty jejich fotografy kde by treba byla ukazka jejich prace. Jasne, ze ceny jsou tam jine nez v CR, ale mam proste pocit, ze nevim co kupuju, ani podminky foceni nejsou jasne psane.
Odpovědět
Profilova fotka
Každopádně doporučuji se na takovou svatbu trošku připravit ale mám tam spousty kontaktů na kolegy fotografy tak bych Vám mohl nějaký kontakt doporučit :)
Odpovědět
@zzproduction budu rada za doporuceni! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?