FOTOGRAF ZAKYNTHOS

Ahoj, vdavala jste se nektera na Zakynthosu? Jak tam sehnat profi fotografa? Prosim, kdybyste mela nektera kontakt, odkaz na web apod. Pripadne, poradite misto na tomto ostrove kde se nechat oddat? Ve skratce: Mame svatbu na Zakynthosu v srpnu, bude to mala svatba ve dvou a radi bychom meli hezke fotky (agentura nam nabizi vyfoceni koordinatorkou a za nemale penize -za ty by nas mozna ten profik vyfotil taky a dobre...)...a za ruzna mista k oddani chteji na nas dost velke penize za pronajem (nato, ze chceme na miste jen oddat a vyfotit se - nic vic...zadna hostina, zadna after party)...Moc dekuju predem za rady!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste si to zadat do Google a určitě Vám vyskočí spousta místních svatebních fotografů. Je lepší hledat přímo v Řečtině. Zkopírujte si tento text: ΖΑΚΥΝΘΟΣ γαμήλια φωτογραφία Domluvit se pak můžete v angličtině. Práce řeckých fotografů je alespoň co já sleduji na vysoké úrovni a ceny jsou většinou o dost nižší než u nás. Je tam krize a jsou vděční za každou práci. Rozhodně bych nespoléhal na fotky od koordinátorky. Další důvod je ten, že místní fotografové znají okolí a předem vědí kam s váma zajít a kdy fotit. Zakynthos je nádherný ostrov, jistě to spojíte rovnou i se svatební cestou. Pokud však využíváte českou agenturu, musíte počítat s vyšší cenou i když jste jen dva. Je to prostě nadstandard a za ten se platí. @marty80
Odpovědět
Dekuju! Mrknu sena to! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marty80 Znám českého fotografa - kamarád, který na Zakynthosu vyrůstal :) Má tam rodinu, takže by pro něj nemusel být problém fotit tam :) do IP vám zašlu kontakt :)
Odpovědět
No, vyjizdeji mi spis same svatebni agentury.
Odpovědět
COOKE - dekuji! A kamarad bydli tam?
Odpovědět
Profilova fotka
@marty80 akorát se vrátila jedna nevěsta a byla uplně nešťastná, že si chlapík zinkasoval 800€ / tri hodiny. Fotky odevzdal v rawu (takze je ani nemohla sama otevrit) a jeste uplna silenost. Tak bacha na to. Klidně s Vámi na Váš dne poletím, mám zkušenostmi s destinačními svatbami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marty80 ne bydlí tady v ČR ale dost často tam jezdí za rodinou ....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, zkuste googlit tamni fotografy, jestli najdete nekoho, kdo se vam libi. Jinak alternativa je, ze poptate ceske fotografy, za kolik by byli ochotni letet s Vami a nafotit to. Takovych, kteri vyjizdi do zahranici, taky neni malo.
Odpovědět
Profilova fotka
@khiriaphoto To se mi nechce věřit. Nikdo nedává jako finální výstup RAW. Běžná cena je kolem 400 Eur. Nelze to počítat na hodiny, protože v Řecku jsou svatby úplně jiné. Jsou i dražší fotografové, ale hlavně v Athénách a Soluni. Ne přímo na ostrovech. Nevěsta hledá úspornější alternativu. Pokud si vezme fotografa z ČR, tak jen letenka stojí v hlavní sezoně kolem 9000 kč a k tomu ubytování. Při včasné rezervaci je cena nižší, problém je že si to všechno rozeberou cestovky. @marty80 Zkuste oslovit ty agentury. Mají zkušenosti a ve výsledku to nemusí být až tak drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek no asi jsem si to vymyslela ;) zkusenost zname, ktera si rvala vlasy, ze spolehala na mistni. to uz je na veste, co zvoli. Ja nabizim zkusenost ze zahranicnimi svatbami. tot vse
Odpovědět
Profilova fotka
Nechme to na nevěstě. To bude nejrozumnější. Myslím že jsem jí v prvním postu poradil maximálně. Do Řecka jezdím pravidelně 2x ročně natáčet a znám místní poměry a i spoustu firem v oboru. Pokud by nevěsta netrvala na Zakynthosu, poradil bych jí rovnou na koho se obrátit. Neberte si to nějak šatně, ale to co popisujete není možné snad ani v Rusku. Spíš bych řekl, že řečtí fotografové jsou obecně mnohem zodpovědnější než u nás. Proto se mi nechce věřit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkuste wpja.com nebo ispwp.com - jsou to mezinárodní organizace sdružující profesionální svatební fotografy – spolehlivé a ověřené!
Odpovědět
Článek se načítá
Vsem dekuji za rady a postrehy i navrhy, hned se lepe orientuje a hleda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme se brali na Zakynthosu :-) Takže jestli chceš, klidně podám více infa do zpráv :-) a můžu dát i tip na solidního řeckého fotografa, znám ho osobně nebo na agenturu, která Vám se vším pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@khiriaphoto Nevesta o ktere pisete se vraila odkud? Ze Zakynthosu? Jaka agentura nebo "chlapik" ji fotografoval? Piste konkretneji, at se muze slecna a pripadne ostatni nevesty tomu to vyvarovat...
Odpovědět
@senoritapetra a já si celou dobu myslela, že vás fotil fotograf přímo od CK Alex :) Pokud ne, můžeš mi napsat do IP bližší info?
Odpovědět
SENORITAPETRA,muzu te poprosit o info?Dekuju! ☺
Odpovědět
Profilova fotka
@martinsasek jmeno chlapika ted z hlavy nevim. celym tim svym prispevkem jsem chtela jen rict: * dopredu se ptat, co cena obsahuje, dukladne vybirat styl atp. *ze obcas se vyplati zaplatit si rodileho mlvuciho - cecha i s cestou, nez se sverit "levnym" mistnim. dle ispwp aj. je vidno, ze ceny vetsinou startuji od 1000€ a ze pod 1000€ to vetsinou je nejakej mistni sudlal, kterej se s tim nemaze a vyprdne rawy na cd. Podobnou zkusenost jako z Recka mela sestrenice spoluzacky, ktera se vdavala v nemecku, za podobnou sumu prisel clovek pomalu s kompaktem a vysledek byl mizerny. @marty80 preju hodne zdaru a at vse klapne dle vasich predstav!
Odpovědět
Profilova fotka
Uff :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?