Fotograf z Brna s tímto stylem, víte o někom?

takové fotky mám vysněné(myslím barvy, světlo, styl),ale zatím jsem nenašla nikoho,kdo se podobnými prezentuje - víte o někom??
Odpovědět
Profilova fotka
Styl a světlo-to si myslím, že se shoduji :-) Barevně už ladím podle přání zákazníka. Budu ráda, pokud se mrknete ke mně na web.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík no myslím , že když je fotograf šoikovný tak Ti udělá vše podle Tebe nebo i dost podobně ..Máme moc šikovnou fotografku a co se týká nápadu a potom fotek a retuše tak úžasné...můžu ti poslat klidně kontakt kdyby jsi chtěla, kdyby náhodou písni do zpráv
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jen pro jistotu - víte že ty fotografie jsou od českého fotografa (tedy fotografujícího páru) a tudíž je můžete oslovit přímo a mít rovnou fotografa, který tedy naplnil Vaše představy. (předpokládám ale, že to víte, jen mají asi již obsazený termín)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty fotky jsou TOP a moc fotografů s podobným stylem nejen v Brně, ale i v celé republice nenajdete. Doporučil bych rezervovat termín Vaší svatby přímo u fotografa. Pokud má obsazeno, snažil bych se přizspůsobit jeho volným termínům.
Odpovědět
Profilova fotka
video - majek, nemyslim si ze by to bylo tak hodne vyjimecne, ba naopak. Tento styl nyni frci u vsech kreativnejsich fotografu, kazda barevna uprava se da prizpusobit na prani klienta, pokud to samozrejme fotograf umi, nebo ma potrebne akce apod. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky ale každý fotograf má svůj styl .... snad si vyberete ..? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Dobrý den, nevím, jaký termín poptáváte, ani jestli se můj styl podobá vašim představám, ale zkuste se podívat na můj profil, rád nabídnu své služby. Mějte se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
osobě ladím trošku do teplejších tónů, ale spíš je to fotka od fotky, na každé prostředí se hodí něco jiného...
Odpovědět
Profilova fotka
@ev001 Alexandra Lipková!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?