Fotograf - svatba 13.8.2016, Třinec

Dobrý den, právě nám z vážných zdravotních důvodů odřekl fotograf - svatba je 13.8.2016 v Třinci. Nemáte prosím tip na nějakého šikovného fotografa/ fotografku z okolí Třince, cenově přijatelného? Děkuji za zprávy, J.
Odpovědět
Profilova fotka
Renata andrlova, kouknete ke me do alba na fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografka Monika Bauer :-) na beremese je pod monikabauer. Je skvělá a cenu má přijatelnou :-) Fotečky dělá opravdu nádherné. Nám také fotila svatbu a z fotek jsme byli nadšení :-) dokonce její manžel dělá za super cenu svatební video, které jsme si také nechali udělat :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sice nejsem z okolí, ale rád přijedu. Nabídku posílám do SZ S pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Neprijemna situace .. ale pokud hledate prirozene a ciste fotografie a pekny pristup fotografky, rada Vam budu k dispozici. Navstivte muj web, nebo FB, kde mam ukazky letosnich svateb :) https://www.facebook.com/Kadrastudio-... S pranim hezkeho dne Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rada Vám nabídnu náš balíček foto express více info na našich stránkach
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, rád Vám nabídnu svoje služby. Váš termín mám volný ;) Přeji hezký den Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a velice rád Váš den nafotím. Jsem sice z Brna, ale nemusíte se bát - cestovné nyní neúčtuji :) Nabídku zasílám zprávou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?